Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εξαιρετικό το βίντεο των φιλάθλων του ΦΑΣ Νάουσα, που συνδέει το παρελθόν με το παρόν!

Χωρίς τίτλοΜε την μουσική υπόκρουση του θρυλικού “Eye of the tiger”, οι φίλαθλοι του ΦΑΣ Νάουσα δημιούργησαν ένα εξαιρετικό βίντεο στο οποίο “παντρεύουν” το παρελθόν της ιστορικής ομάδας με το παρόν.

Με πλούσιο υλικό από τις ομάδες που μεσουρανούσαν τις προηγούμενες δεκαετίες αλλά και από την προσπάθεια των τελευταίων ετών να επιστρέψει ο σύλλογος σε υψηλότερο επίπεδο, γίνεται μια σύντομη ανάδειξη του υπόβαθρου του ΦΑΣ στην ιστορία του Ημαθιώτικου (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου.

Η ομάδα έχει δυναμική, έχει ιστορία, πρέπει όμως άπαντες στον σύλλογο να πατήσουν πάνω σε αυτή και να μην επαναληφθούν λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Μόνο έτσι θα επιστρέψει ο σύλλογος σε υψηλότερο επίπεδο και θα δώσει και πάλι χαρά στους πολλούς πολλούς φίλους του.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους δημιουργούς του βίντεο που χρησιμοποίησαν υλικό του SportsUp, είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους τους συνεργάτες που αναλογεί και σε μας το ελάχιστο λιθαράκι για την ανάδειξη και προώθηση του ιστορικού συλλόγου έξω από τα στενά όρια του νομού Ημαθίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected