Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Άγγελος Βοτάρης, παρατήθηκε από Γενικός Διευθυντής ο Πολατιάν!

kria-vrisiΤο απόγευμα της Δευτέρας (21/3), μία ημέρα μετά τον περιβόητο αγώνα με τον Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη προπόνηση του Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Στα αποδυτήρια βρέθηκε ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. οι οποίοι και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές.. Τον λόγο πήρε αρχικά ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Λάζαρος Πολατιάν, ο οποίος αφού έκανε μία σύντομη αναδρομή στο τι έχει γίνει στην ομάδα μέχρι το προχθεσινό παιχνίδι, δήλωσε την παραίτησή του από την θέση του γενικού διευθυντή του Απόλλωνα.

Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος Γιάννης Θεοδωρίδης, ο οποίος αφού συνεχάρη τους παίκτες κυρίως για τα ψυχικά τους αποθέματά τους, ζήτησε να παραμείνουν ενωμένοι κόντρα σε αυτό που θα επιθυμούσαν οι εχθροί της ομάδας μας όπως τόνισε χαρακτηριστικά, “πολεμώντας” μέχρι το τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου, κάνοντας στο τέλος της χρονιάς τον απολογισμό.

Για την προχθεσινή διαιτησία είπε ότι ήταν εντεταλμένη και η χειρότερη στην ιστορία της ομάδας. Σαν παράγοντας δήλωσε ότι θα φροντίσει να κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες, ώστε καταρχήν να αναδειχθούν όσο ποιο ψηλά γίνετε τα προχθεσινά γεγονότα, αλλά και να μην συμβούν ξανά στο μέλλον. Δήλωσε ότι την ώρα του αγώνα πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό του για το τι έπρεπε να κάνει εκείνη την ώρα, με βάση αυτά που διαδραματιζόντουσαν μέσα στο γήπεδο, αλλά με ψυχραιμία προτίμησε να τελειώσει ομαλά το παιχνίδι με τις μικρότερες δυνατές απώλειες για την ομάδα.

Εν τω μεταξύ, μετά από όλα αυτά, επιλέχθηκε η ομάδα να μην κάνει προπόνηση αλλά να μεταβούν όλοι μαζί σε γνωστό καφέ της πόλης, περνώντας προς τα έξω το μήνυμα ότι ο Απόλλων παραμένει δυνατός και ενωμένος μέχρι το τέλος.

Εκεί ο αρχηγός της ομάδας Άγγελος Βοτάρης, ο οποίος ήταν και από τους πρωταγωνιστές του αγώνα αλλά και εκ των αποβληθέντων ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με την ΑΠΕ Λαγκαδά, δήλωσε ότι σταματάει οριστικά το ποδόσφαιρο, ενόψει και της μεγάλης όπως αναμένετε με βάση τα γραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα τιμωρία του, σίγουρα όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τις συνθήκες.

Οι συμπαίκτες του χειροκρότησαν αυθόρμητα ενώ ο πρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε ενώπιον όλων ότι μπορεί να επιλέξει όποιο πόστο θέλει στην ομάδα, παραμένοντας ενεργό κομμάτι της οικογένειας του Απόλλων!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected