Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Αγιονερίου : “Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Λαγκαδά οι τρεις ”κύριοι” της διαιτησίας!”

11904738_429896913885194_4063991196386453225_n

Μία ακόμη αγωνιστική στην οποία γίνεται λόγος για διαιτητικά σφάλματα η σημερινή, αυτή τη φορά εκ μέρους του Εθνικού Αγιονερίου.

Στην αναμέτρηση των “κυανολεύκων” με την ΑΠΕ Λαγκαδά, που κρίθηκε στο 90+4′ με εκτέλεση πέναλτι του Καραμανλή, οι ιθύνοντες της ομάδες του Εθνικού “ξέσπασαν” για τις διαιτητικές αποφάσεις όπως προκύπτει άλλωστε από την ανακοίνωση που απέστειλαν στο SportsUp.

Αναλυτικά :

“Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Λαγκαδά οι τρεις ”κύριοι” της διαιτησίας : Τίκας Τριαντάφυλλος, Τίκας Δ (Καρδίτσας), Γιαμουζης (Πιερίας).

Μια διαιτησία που όσοι παρακολούθησαν θα θυμούνται για καιρό,καθώς από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης οι τρεις ”κύριοι” έδειξαν το σκοπό τους με φάλτσα σφυρίγματα, ανύπαρκτες κάρτες και προκλητική συμπεριφορά προκαλώντας τον εκνευρισμό τόσο των παικτών μας ,όσο και του φίλαθλου κόσμου με αποκορύφωμα το πέναλτι-φάντασμα στο 86ο λεπτό το οποίο και οδήγησε σε 10λεπτη διακοπή.

Ο Εθνικός έχει δείξει ότι τα παιχνίδια παίζονται στον αγωνιστικό χώρο και ότι το ποδόσφαιρο είναι κατ’εξοχήν ανδρικό σπορ, κάτι το οποίο αγνοούν τόσο ο κ.Τίκας όσο και κάθε ομάδα η οποία καταφεύγει σε αυτούς τους τρόπους για να ”κερδίσει” έναν αγώνα.

Τα έχουμε πει ξανά ,καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο Εθνικός ενοχλεί, σταματήστε όμως επιτέλους τον πόλεμο γιατί η δράση φέρνει αντίδραση.

ΥΓ1: Πως είναι τόσο σίγουροι μερικοί κύριοι και ενώ η ομάδα τους είχε 33 βαθμούς ,και δήλωναν πριν το παιχνίδι ότι : ”Η ΑΠΕΛ σώθηκε”(με τόσες ομάδες ακόμα να παλεύουν) ;
ΥΓ 2 : Πόσο κοστολογείται η αξιοπρέπεια σας κ.Τίκα, πείτε μας, την επόμενη φορά να σας τα δώσουμε.
ΥΓ 3 : Θα είχε ενδιαφέρον μια ματιά στο βίντεο του αγώνα, κρίμα που σήμερα ήταν η μοναδική φορά που (τυχαία;;;) δεν υπήρχε κάλυψη.”

ΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected