Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Οπούντιος Μαρτίνου – Αχέρων Καναλακίου 1-0

Kanalaki-Mart7Την 4η νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Οπούντιος Μαρτίνου που επικράτησε με 1-0 στην έδρα του επί του Αχέροντα Καναλακίου.

Αν και οι δύο ομάδες έχουν ελπίδες μόνο μαθηματικές για τη σωτηρία τους, εν τούτοις παρουσίασαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, πιστοποιώντας ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και ότι πρέπει να αγωνίζεσαι γι αυτό που αγαπάς.

Το Μαρτίνο σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικό σημείο και συγκεκριμένα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου, όταν ο Κωτσαλάς από αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Κακάβας με μονοκόμματο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Καραπιπέρη (1-0).

Το συγκεκριμένο γκολ κατάφεραν να το διαφυλάξουν  στην επανάληψη και να κόψουν το πετυχημένο σερί του Καναλακίου που είχε δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια και με «διπλό» σήμερα θα βρισκόταν στους -6 από τη ζώνη, έχοντας μάλιστα την Κυριακή το «τρίποντο» δώρο από το Φωκικό.

Ο Αχέρων που απείλησε πρώτος στο ματς και συγκεκριμένα στο 7΄όταν ο Λουκούμης κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας του Μαρτίνου και να πλασάρει σωστά, όμως πρόλαβε ο Δέδες και πάνω στη γραμμή παραχώρησε το κόρνερ. Στο 31’ σουτ του Καντού έδιωξε ο Καραπιπέρης σε κόρνερ σε μία από τις λιγοστές φάσεις του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη της επανάληψης και στο 47’ ο Θαναηλάκης βρήκε τον καντού ο οποίος κοντραρίστηκε με τον Ντέτσικα και έχασε την ευκαιρία. Στο 71’ ο Καραπιπέρης θα πει όχι σε σουτ του Κακάβα αυτή τη φορά και στο 75’ είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 από το Μαλέρδο. Ο τελευταίος αξιοποιώντας ασίστ του Καντού «κρέμασε» τον Καραπιπέρη, ήρθε όμως ο Μπάκας και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή έδιωξε σε κόρνερ.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού και η αποβολή του Κυριακάκη στο 85’ και ενώ είχε γίνει αλλαγή με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, Ντουμιτρέσκου από τον Πειραιά.

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Γιουργούσης, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς, Ζαχαρόπουλος, Τσέλλος, Δέδες, Κακάβας (75’ Δημητρέλλης), Πέππας, Θαναηλάκης, Καντού (85’ Τσάφος), Μαλέρδος

Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Ντέτσικας (53’ Βασιλείου), Πάνος, Μάρκος, Κυριακάκης (80’ Μουζάκης), Θεοδωράκης, Τσομπάι, Λουκούμης (79’ Βέκιος), Κωνσταντίνου

efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected