Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Εικονικά τιμολόγια ύψους περίπου 400.000 ευρώ στην πενταετία 2004-2009!

apollonas-3-okΑυτό αποκαλύφθηκε στη συνέλευση του Απόλλων Καλαμαριάς ενώπιον των μελών του σώματος, ενώ έχει δεσμευτεί το 50% των λογαριασμών του συλλόγου.

Η νυν διοίκηση Πρωτοδικείου συνεχίζει για τρεις μήνες ακόμη το έργο της στον ερασιτέχνη Απόλλωνα, όμως το πιο σημαντικό στοιχείο που αποκαλύφθηκε ήταν άλλο.

Σύμφωνα με έγγραφο που παρουσιάστηκε στη συνέλευση από τον γραμματέα του συλλόγου, Παναγιώτη Χατζηανδρέα, το ΣΔΟΕ, μετά από έλεγχο, έχει πραγματοποιήσει έκθεση σύμφωνα με την οποία έχει ανακαλύψει εικονικά τιμολόγια ύψους περίπου 400.000 ευρώ, στην πενταετία 2004-2009. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεσμευτεί το 50% των λογαριασμών του ερασιτέχνη και να τρέχει μια νομική διαδικασία στην οποία έχει μπει ο σύλλογος, παρ’ ότι πρόκειται για χρήσεις προηγούμενων διοικήσεων.

Όπως ανέφερε και ο νομικός του Απόλλωνα, Κώστας Παπαδόπουλος οι ποινικές ευθύνες βαρύνουν τους προέδρους εκείνων των διοικήσεων, όμως μπορεί να υπάρξει φορολογική ευθύνη και στον νυν πρόεδρο, αν και αυτό είναι κάτι για το οποίο θα δοθεί νομική μάχη.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected