Κατηγορίες
Super League 1

Η συνέντευξη του Κώστα Καραπαναγιωτίδη στο Metropolis (audio)

karapanagiotidis-ivan2Οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη στο Metropolis 95.5 για τον Ιβάν Σαββίδη και το πώς ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το αυριανό ραντεβού με Κοντονή

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης και αναφέρθηκε στο πώς αντιμετωπίζει ο Ιβάν Σαββίδης το αυριανό ραντεβού με τον Σταύρο Κοντονή, αλλά και γενικότερα στις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Άργησε κιόλας αυτό το ραντεβού. Για μένα δεν θα έπρεπε να λάβουν μέρος μόνο οι τρεις τους, αλλά όλοι οι πρόεδροι. Είμαι σίγουρος ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα μιλήσει έξω από τα δόντια. Ο Ιβάν με ό,τι ασχολείται το κάνει σοβαρά και δίνει την ψυχή του. Παθιάζεται με αυτό που κάνει. Ήρθε για να μείνει και να επενδύσει. Αγαπάει τον αθλητισμό και τον ΠΑΟΚ. Επένδυσε πολλά λεφτά και θέλει να βάλει και άλλα. Δεν είναι από τους ανθρώπους που το βάζουν εύκολα κάτω. Οι Έλληνες της Ρωσίας είναι τολμηροί άνθρωποι, με τσαμπουκά».

Για το πώς αισθάνεται με όλα όσα συμβαίνουν σε αθλητικό και όχι μόνο επίπεδο: «Μέχρι τώρα δεν είναι ευχαριστημένος και όχι μόνο στον αθλητισμό. Δείτε τι συμβαίνει σε επίπεδο επιχειρήσεων και επενδύσεων. Υπάρχουν δυσκολίες, γνωστές σε κάθε επενδυτή. Αυτά δεν ισχύουν σε άλλες χώρες. Ο Σαββίδης γνωρίζει πως λειτουργούν τα πράγματα στη Ρωσία και άλλες χώρες και τον επηρεάζουν αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, γιατί εδώ ισχύουν άλλα. Δεν είναι από αυτούς που απογοητεύονται. Επιμένει και με τη συμπαράσταση όλων θα βγει κάτι θετικό στο τέλος. Να δούμε, βέβαια, και πόση διάθεση θα δείξει ο Κοντονής για να λύσει το πρόβλημα. Θα πρέπει η ΕΠΟ να κάνει τη δουλειά της, η ΚΕΔ το δικό τους και οι ποδοσφαιριστές το δικό τους για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο».

Για τις προθέσεις Σαββίδη ως προς τη λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Και ο ΠΑΟΚ εξαρτάται από τη λειτουργία του ποδοσφαίρου. Αν γίνει αυτό όπως πρέπει, θα στρώσουν και στον ΠΑΟΚ τα πράγματα. Δεν είναι μακριά ο χρόνος που θα λειτουργήσουν και αυτά όπως πρέπει. Θα δώσει λύση και εκεί ο Σαββίδης. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Για τους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ: «Την έχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση αρκετές φορές και του έκανα και συγκεκριμένες προτάσεις. Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα λυθούν όλα αυτά. Θα πρέπει όλοι αυτοί που τον περιτριγυρίζουν να έχουν το θάρρος να λένε την άποψή τους. Να έχουν το θάρρος της γνώμης. Να σηκώνουν το τηλέφωνό τους 24 ώρες το 24ωρο από τη στιγμή που είναι τα αυτιά και τα μάτια του Ιβάν. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι επιχείρηση του δημοσίου. Είναι ιδέα, μια ομάδα που τη λατρεύει ο κόσμος, ο οποίος δεν πήρε ακόμη αυτό που θα ήθελε να πάρει».

ακούστε εδώ το audio της συνέντευξης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected