Football League

Football League – Γλύτωσε την αποβολή από το πρωτάθλημα αλλά…

elaptuctgh52b9cc43c1afcΜπορεί η Παναχαϊκή να γλύτωσε την αποβολή από το πρωτάθλημα, ωστόσο η σημερινή μέρα (24/3) περιελάμβανε τις εκδικάσεις των προσφυγών δύο ποδοσφαιριστών.

Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου υπέρ των Λυμπέρη Στεργίδη, Δημήτρη Κοντοδήμου είναι γνωστές στην Παναχαϊκή. Ωστόσο, οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι υπάρχει μία ακόμα προσφυγή που έχει κερδίσει αρκετά νωρίτερα ποδοσφαιριστής των Αχαιών. Ο λόγος για τον 22χρονο μέσο, Θανάση Πατινιώτη, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει στα χέρια του έγγραφο δικαίωσης από το Διαιτητικό Δικαστήριο που αφορά στην εξόφλησή του (περίπου 10.000 ευρώ).

Η ομάδα της Πάτρας, λοιπόν, θα πρέπει να διακανονίσει το ποσό αυτό πριν τον πρώτο ορισμό αγώνα, προκειμένου να μην της επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. Εννοείται ότι όσο δεν ορίζονται αναμετρήσεις, σχετική ποινή δεν ενεργοποιείται. Σημειώνεται ότι σε ανάλογες αποφάσεις η εκάστοτε ΠΑΕ θα πρέπει να έρθει σε διακανονισμό τρεις ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγή του αγώνα. Εάν δεν το πράξει, τότε αφαιρούνται τρεις βαθμοί και για να επιστραφούν θα πρέπει η οφειλή να τακτοποιηθεί πέντε εργάσιμες μετά την αναμέτρηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected