Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας 3-2

2d9d05ab7696deedab22720e1a8a9a08

Εντυπωσιακό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και πέντε τέρματα παρακολούθησαν οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου.

Η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου αλλά και η καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τις τελευταία αποτελέσματα των ομάδων, συνετέλεσαν ώστε το θέαμα να κυριαρχήσει στο σημερινό παιχνίδι. Όλες οι φάσεις…μύριζαν γκολ και τα πέντε που σημειώθηκαν φαντάζουν λίγα μπροστά στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Την αρχή έκανε ο Αχιλλέας Νάουσας, ο οποίος “πάγωσε” τους γηπεδούχους στο 3ο λεπτό, όταν ο Σαμαράς εκτέλεσε το πλάγιο άουτ, η μπάλα έφτασε στην περιοχή του ΓΑΣ και ο Παρθενόπουλος με ωραίο άλμα και κεφαλιά νίκησε τον Θεοδοσιάδη για το 0-1. Με το τέρμα αυτό, ο νεαρός επιθετικός έφτασε τα 14 στο φετινό πρωτάθλημα και μακράν ο πρώτος σκόρερ των “κυανόλευκων”.

Οι γηπεδούχοι όμως, παρά το σοκ, ισορρόπησαν γρήγορα το παιχνίδι και στο 16′ ο Θεοδοσιάδης πέρασε κάθετα στον Κουλιανίδη, αυτός από αριστερά “έσπασε” τη μπάλα προς την εστία, ο Κακούδης δεν μπόρεσε αρχικά να βρει τη μπάλα για να έρθει ο Ίντος ο οποίος με σουτ σημάδεψε τα δίχτυα του Ηλιάδη.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη στο παιχνίδι, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και μέχρι το 60′ καταγράφηκαν πάνω 5 σημαντικές ευκαιρίες στις δύο εστίες.

Και ενώ σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα άρχισε να πέφτει, στο 71′ ο Ρίσσου έκανε την επέλαση από δεξιά, “έσπασε” τη μπάλα στη γωνία της μικρής περιοχής και ο επερχόμενος Κουλιανίδης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας την ανατροπή για την ομάδα του.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Στο 80′ ο Ηλιάδης έκανε την απόκρουση του αγώνα σε “λόμπα” του Μπάκανου και στο κόρνερ που ακολούθησε, ο έμπειρος παίκτης του ΓΑΣ δεν μπόρεσε από κοντά να “γράψει” το 3-1, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.

Και ενώ ο Αχιλλέας προσπάθησε στη συνέχεια για την ισοφάριση, ο ΓΑΣ έφτασε και σε τρίτο τέρμα, το οποίο ήταν πραγματικό highlight με πρωταγωνιστή τον Σάκη Παπαδή.

Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ίντου, ο νεαρός επιθετικός των “κιτρινόμαυρων” κινήθηκε προς το πρώτο δοκάρι, σήκωσε το πόδι και βρήκε τη μπάλα με το τακουνάκι, για να καταλήξει στη συνέχεια στα δίχτυα του Ηλιάδη, μέσα σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

Το τελικό 3-2 σημείωσε ο MVP της προηγούμενης αγωνιστικής στην Α1, Κωνσταντίνος Κοσμάς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο και Νησελίτη

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης Α., Παρηγορίδης, Ρίσσου, Κοτζαχρήστος, Μάραντης, Θεοδοσιάδης Δ. (87′ Τσαχαλίδης), Ίντος, Ντατσής, Μπάκανος (80′ Κακούδης Χ.), Κουλιανίδης (74′ Παπαδής), Κακούδης Δ.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Γκέτσος, Βακαλίδης, Καραμεταξάς, Μπαξεβάνος, Στογιάννος Γ., Μπιγκάνος (89′ Ψαθάς), Τσαρτσίου (65′ Δημητρίου), Σαμαράς Δ. (81′ Μπογιατζόγλου), Κοσμάς, Παρθενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected