Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύρασος – Δωτιέας Αγιάς 0-1

af445560300142df33eaa25ddf5e6017_LΟδυνηρή εντός έδρας ήττα για τον Πύρασο, με 0-1 από τον Δωτιέα Αγιάς, ενώ παράλληλα η ομάδα της Ν. Αγχιάλου έχασε βασικές της μονάδες ενόψει του ντέρμπι στο Βελεστίνο που ακολουθεί.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι στο 9ο λεπτό και κράτησαν μέχρι τέλους, σε αγώνα με πολλές δυνατές μονομαχίες κι ένταση καθώς στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είχαμε συμπλοκές μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Στην πρώτη φάση της αναμέτρησης, ο Δωτιέας προηγήθηκε. Ο Τανάκα μπήκε στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Γενιτσαρίδη, έφθασε στον Τσατσαλίδη ο οποίος ανετράπη από τον Χαλάτση. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Γκουντρουμπής. Από εκεί και πέρα, ο Πύρασος πήρε τα ηνία του αγώνα και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις στο πρώτο μέρος. Στο 15′ γυριστό σουτ του Τσιουρέλη κατέληξε στα χέρια του Μάλτζαρη, στο 23′ φάουλ από καλή θέση του Αναστασίου έφυγε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο, στο 26′ σε φάουλ του Κοντοβά, ο αντίπαλος είχε άστοχη έξοδο και ο Στεφανής από τη μικρή περιοχή πήρε κεφαλιά που έφυγε στα πλάγια, στο 30′ σέντρα-σουτ του Μαλακασιώτη εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Μάλτζαρης.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, σουτ του Μυργιώτη πήγε πάνω στον γκολκίπερ του Δωτιέα και σουτ του Μπόρα από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, έγιναν αψιμαχίες μεταξύ των παικτών εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και έξω από τα αποδυτήρια. Έτσι, όταν οι ομάδες επέστρεψαν για το δεύτερο 45λεπτο, απουσίαζαν οι Μπασδάνης-Λάιος που δέχθηκαν την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Φωτιά.

Μεγάλη ευκαιρία για τους “κυανόλευκους” στο 50ό λεπτό, με την μπάλα να φθάνει στον Αναστασίου σε ευνοϊκό σημείο, να σουτάρει και να αποκρούει με τα πόδια ο Μάλτζαρης. Δέκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση, τρεις με έναν. Ο Πέδρο τροφοδότησε τον Γκουντρουμπή που καθυστέρησε και του έβαλε την κόντρα ο Μπόρας, ενώ στη συνέχεια της φάσης, μακρινό φάουλ του Γκουντρουμπή απέκρουσε ο Χαλάτσης, σουτ του Πέδρο από πλάγια θέση βρήκε ξανά τον πορτιέρε του Πυράσου να έχει σωστή επέμβαση.

Οι του Πυράσου ζήτησαν χέρι-πέναλτι σε προσπάθεια του Μαλακασιώτη στο 73′ και ο Δωτιέας είχε κλασική ευκαιρία στο 77′ όταν ο Μανακούσος σέντραρε και αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή, ο Πέδρο έστειλε την μπάλα άουτ με το κεφάλι.

Στο 80ό λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βαγγελάκος, στο 89ο ο Χαλάτσης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Τανάκα και στις καθυστερήσεις, ο Κατής εκτέλεσε συρτά κόρνερ βρίσκοντας τον Τσιουρέλη, ο οποίος όμως δεν έπιασε καλά το σουτ που έφυγε στα πλάγια αντί να κατευθυνθεί προς την εστία.

Συνθέσεις

Πύρασος: Χαλάτσης, Γενιτσαρίδης, Κοντοβάς (82′ Χατζητρακόσιας), Μπόρας (87′ Μπέικος), Μαλακασιώτης, Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Μυργιώτης (70′ Κατής), Αναστασίου.

Δωτιέας Αγιάς: Μάλτζαρης, Καραγιάννης, Μανακούσος, Τσακάλι, Κόκκας, Ουζούνογλου, Τσατσαλίδης (41′ λ.τρ. Λάιος), Ντάκουλας, Γκουντρουμπής (62′ Παππάς), Τανάκα, Γούτος (52′ Πέδρο).

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected