Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

“Βροχή” τα συλλυπητήρια για τον Θοδωρή…

12924535_216051162085255_3764754988727817449_n

Το SportsUp έγινε σήμερα αποδέκτης πάρα πολλών συλλυπητηρίων επιστολών για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, Θοδωρή Αραμπατζή.

Οι περισσότερες εκ της δύναμης των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας έχουν απευθυνθεί στο SportsUp για να εκφράσουν τη θλίψη τους και εκ των πραγμάτων, είναι αδύνατον να δημοσιεύσουμε τις επιστολές ξεχωριστά.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του ΑΣ Νησαϊκός και των συνεργατών της ιστοσελίδας μας “Βάλτος Boys”, στον οποίο αγωνίστηκε πέρσι ο Θοδωρής (φωτ), στη μοναδική χρονιά επαναλειτουργίας της ομάδας με την παλαιά της ονομασία.

“Ο ΑΣ ΝΗΣΑΪΚΟΣ εκφράζει την οδύνη του για τον χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Θοδωρή Αραμπατζή! Ο νεαρός άσος αγωνίστηκε στο Νησί στο πρώτο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου 2014-15! Σύσσωμα τα μέλη της ομάδας και οι «Βάλτος Boys» εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Καλό παράδεισο φίλε Τέο!!!”

Συλλυπητήριες επιστολές απέστειλαν ΑΕ Χαρίεσσας, Κεραυνός Επισκοπής, ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Αχιλλέας Νάουσας και ΓΑΣ Κοπανού ενώ ενδεικτικά αναφέρουμε τα συγκινητικά λόγια από την ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων :

“Έφυγε σήμερα ένα νέο παιδί, ένας εξαιρετικός αθλητής. Δεν υπάρχουν λόγια, παρά μόνο σιωπή. Απόλυτη σιωπή… Συλλυπητήρια στους αγαπημένους του, αλλά και στην Αθλητική του οικογένεια. Αντίο Θοδωρή…”

Σωρηδόν βεβαίως τα συλλυπητήρια από ομάδες της Α2, της Β και της Γ αλλά και όμορους νομούς όπως της Πέλλας, Πιερίας, Κοζάνης και Γρεβενών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected