Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Έρχεται στην πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ και για πρώτη φορά στην ΕΛΛΑΔΑ, το 1ο Τουρνουά Foot-Tennis!

Thailand's Singha Somsakul (C) returns the ball to Malaysia's Futra Mohd Abd Ghani (R) during the men's sepaktakraw regu final at the Al-Sadd Sports Club during the 15th Asian Games in Doha 10 December 2006. AFP PHOTO/KHALED DESOUKI

Το SportsUp σας παρουσιάζει μια νέα καινοτομία, με στόχο την διάδοση και εξέλιξη ενός αθλήματος που στο εξωτερικό τυγχάνει τεράστιας απήχησης!

Με πρωτοβουλία της ιστοσελίδας μας που αναζήτησε στοιχεία και λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση σε Γερμανία και Ισπανία και με αρωγό τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο “ΚΟΠΑΝΟΣ”, θα διοργανωθεί στην πόλη της Βέροιας, για πρώτη φορά σε πανελλήνια εμβέλεια, το 1ο τουρνουά Foot-Tennis με τη συμμετοχή όλων όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα τον αθλητισμό.

Απομένουν λεπτομέρειες για τον τόπο και τον χρόνο που θα διοργανωθεί το τουρνουά, με πιο πιθανή περίοδο έναρξης τις αρχές Μαΐου, αμέσως μετά την εορτή του Πάσχα. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα σε κεντρικό σημείο της πόλης, οι συμμετοχές δεν θα προβλέπουν περιορισμούς σε ηλικία, φύλο και περιοχή ενώ ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές για την παραλαβή όλων των υλικών που θα “ντύσουν” το χώρο που θα διεξαχθεί το τουρνουά.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες και για τους ενδιαφερόμενους, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τον τρόπο συμμετοχής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected