Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τη μισή…Μαδρίτη δίνει ο Πέρεθ για τον Ομπαμεγιάνγκ!

emerick-2014Μία «μυθική» πρόταση ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, σύμφωνα με όσα αναφέρεται σε γερμανικό Μέσο!

Ο Γκαμπονέζος άσος πραγματοποιεί ασύλληπτη σεζόν με την Ντόρτμουντ, μετρώντας φέτος σε όλες τις διοργανώσεις 35 γκολ σε 40 εμφανίσεις! Όπως είναι φυσικό, οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με πιο «ζεστό» εκείνο της Ρεάλ.

Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο άμεσο μέλλον στους «μερένχες», δηλώνοντας όμως χαρούμενος στη Βεστφαλία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Bild» πάντως, η πρόταση που ετοιμάζουν οι Μαδριλένοι αγγίζει το… τέλειο.

Πιο συγκεκριμένα, το γερμανικό Μέσο υποστηρίζει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι διατεθειμένος να πληρώσει 30 εκατομμύρια ευρώ τη Γιουβέντους, αγοράζοντας πίσω τον Αλβάρο Μοράτα (όπως δικαιούται βάσει της σχετικής ρήτρας στο συμβόλαιό του), για να τον δώσει στην Ντόρτμουντ μαζί με το ποσό των 70 εκατομμυρίων, έτσι ώστε να φέρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον Ομπαμεγιάνγκ!

Τρελή πρόταση; Σίγουρα. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε όμως εάν ο «ισχυρός άνδρας» της Ρεάλ προχωρήσει σε ακόμη μία τολμηρή κίνηση τα τελευταία χρόνια, όπου συνηθίζει να καταβάλλει ασύλληπτα ποσά για «μεγάλα» ονόματα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected