Κατηγορίες
MiniFootball

Παρούσα η Ελλάδα στο διεθνές τουρνουά minifootball!

302A0006BBΣτο σημαντικότερο τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος minifootball, το EMF EURO, το οποίο διεξάγεται τον ερχόμενο Αύγουστο στην Ουγγαρία, η Ελλάδα θα δηλώσει την παρουσία της.

Παρά την οικονομική κρίση, οι άνθρωποι της Ελληνικής αποστολής, με τη βοήθεια του Total της ΦΑΓΕ εξασφάλισαν την παρουσία τους στο τουρνουά της Γερμανίας και θα αντιμετωπίσουν έτσι τους οικοδεσπότες, την Αγγλία (την οποία θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα και στην φάση των ομίλων του EMF EURO) και την ανερχόμενη δύναμη της Γαλλίας. Έτσι, οι Έλληνες έχουν την ευκαιρία να πάρουν αγώνες στα πόδια τους, κάτι που θα τους δώσει τον απαραίτητο “αέρα” ενόψει της ετήσιας πανευρωπαϊκής γιορτής, της μεγαλύτερης για το minifootball στην Γηραιά Ήπειρο!

Ο τεχνικός της Ελληνικής Ομάδας, Αποστόλης Γκαϊφύλλιας, σε δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής, τόνισε την σπουδαιότητα της οργάνωσης μιας τέτοιας κίνησης, η οποία θα βοηθήσει σημαντικά την προετοιμασία των Ελλήνων, ενώ ανέφερε και τους σκοπούς που θα έχει η ελληνική παρουσία στην Γερμανία: “Σε μία τέτοια εποχή, το να καταφέρνει ο επικεφαλής μας, Θάνος Παπαδόπουλος και το Total της ΦΑΓΕ να εξασφαλίσουν την συμμετοχή μας σε ένα διεθνές τουρνουά προετοιμασίας είναι κάτι σπουδαίο. Θερμές λοιπόν ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς μας για την στήριξη τους, η οποία μας εξασφαλίζει την δυνατότητα να εκπροσωπούμε την χώρα σε διεθνείς διοργανώσεις. Σε αυτό το τουρνουά θα πάμε να δοκιμάσουμε νέους παίκτες, όπως επίσης και ορισμένες νέες επιλογές, να δούμε το επίπεδο της αγωνιστικής μας κατάστασης και να δοκιμάσουμε κάποια νέα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό να αγωνιστούμε με τόσο δυνατές ομάδες, αφού ξέρουμε ότι το EMF EURO της Ουγγαρίας θα είναι αναβαθμισμένο και στο ζήτημα της δυναμικότητας των ομάδων. Τόσο σημαντικά τεστ είναι απαραίτητα, προκειμένου να δεθούμε αγωνιστικά και να έχουμε αγωνιστικά δεδομένα στα χέρια μας, πριν από την επίσημη διοργάνωση τον προσεχή Αύγουστο”.

Το πρόγραμμα της Ελληνικής ομάδας

Η Ελληνική ομάδα φτάνει στο Βίτεν της Γερμανίας το μεσημέρι της Δευτέρας, 4 Απριλίου και αντιμετωπίζει την Τρίτη, στις 18:00 την οικοδέσποινα Γερμανία. Το πρωί της Τετάρτης, 5 Απριλίου στις 11:00, οι Έλληνες θ’ αγωνιστούν απέναντι στην Γαλλία και στις 19:00 το απόγευμα θα αγωνιστούν κόντρα στην Αγγλία.

Την Πέμπτη, 6, Απριλίου, στις 18:30 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός του τουρνουά, ανάμεσα στις 3η και την 4η ομάδα, βάσει των αποτελεσμάτων. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 19:45 και οι Έλληνες επιστρέφουν στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected