Διάφορα

Το SportsUp καλωσορίζει την εταιρία “ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ”!

12552549_1508755522760588_626427767990746124_n

Όλο και μεγαλώνει το group συνεργατών του SportsUp, κινούμενοι πλέον όλο και πιο δυναμικά έχοντας στο πλάι εταιρίες με μεγάλο κύκλο εργασιών!

Μία εξ αυτών είναι η εταιρία “ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ“, με έδρα την Νάουσα αλλά με δραστηριότητα και πελατολόγιο που ξεπερνούν εδώ και χρόνια όχι μόνο τα όρια του νομού αλλά και τα σύνορα της Ελλάδας!

Η εταιρεία ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ Ε.Π.Ε., με συνεχή παρουσία από το 1967 στη Βόρεια Ελλάδα, εμπορεύεται βιομηχανικά είδη γνωστών Ευρωπαϊκών οίκων σε ένα ολοκαίνουργιο χώρο, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ανταποκρινόμενη πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις σας.

vimeka-baxevanos-laser-cutting-01Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 4000 τ.μ., έμπειρο προσωπικό κατασκευάζει με αξιοπιστία και ευθύνη τις παραγγελίες σας χρησιμοποιώντας μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας CNC. Στράντζες, ψαλίδια, κυλίνδρους, συγγολλητής βυθιζόμενου τόξου, τρία υπερσύγχρονα μηχανήματα LASER κοπής 2500WATT, 3000WATT 6000WATT.

Με σύνεση και αποτελεσματικότητα κατασκευάζει και εμπορεύεται σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σασί γεωργικών μηχανημάτων παντός τύπου και χωρητικότητας καθώς και πιστοποιοημένα αεροφυλάκια υψηλών πιέσεων. Επίσης σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στη μελέτη, στο σχεδιασμό και στην κατασκευή από έμπειρο προσωπικό.

Το Δυναμικό της εταιρίας μας αποτελείται από 20 άτομα που είναι έτοιμα να προσφέρουν τα μέγιστα για την εξυπηρέτηση σας.

Η εταιρία “ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ” αποτελείτε από τα παρακάτω τμήματα:

Το Εξυπηρέτησης Πελατών στο οποίο το ειδικευμένο προσωπικό μέσω ηλεκτρονικού συστήματος εκτελεί άμεσα και γρήγορα τις παραγγελίες κατόπιν σχολαστικών ελέγχων, ώστε να αποφεύγεται η πιθανότητα λάθους και το τελικό αποτέλεσμα να επισφραγίζει την ποιότητα και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει την εταιρεία.

Το Βιομηχανικού Σχεδιασμού το οποίο αποτελείται από έμπειρους σχεδιαστές.

Το τμήμα Ελέγχου Ποιότητας.

περισσότερες πληροφορίες και τηλέφωνα επικοινωνίας στο lasercutting.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected