Basket

Α1 Μπάσκετ – Παραμονή για τα Τρίκαλα, υποβιβάζεται η Καβάλα

158684xlargeΜετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, τα Τρίκαλα πήραν μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Λαυρίου με 80-75, η οποία τούς εξασφάλισε την παραμονή στη Basket League, καθώς ο Κόροιβος γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία μεταξύ των Θεσσαλών και των νεοφώτιστων υπερτερούν οι πρώτοι.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ρόμπινσον (20π.), ο οποίος με δύο δικά του “αναπάντητα” τρίποντα, μετέτρεψε το 70-68 σε 70-74 1:31” πριν τη λήξη του αγώνα, γεγονός που έκρινε σε πολύ μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. Πρώτος σκόρερ, όμως, ήταν ο Μπράουν με 28 πόντους. Από το Λαύριο, το οποίο ήταν ουσιαστικά αδιάφορο, ξεχώρισε ο Μπάρλος με 18 πόντους.

Νίκη παραμονής για τον Αρκαδικό, αποχαιρετά η Καβάλα

Έτοιμος για την ολοκλήρωση της τρομερής ανατροπής που θα του χαρίσει την παραμονή στην Basket League είναι ο Αρκαδικός, ο οποίος έκανε το καθήκον του απέναντι στην Καβάλα, κερδίζοντας με 74-68. Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη, αν και βρήκαν σθεναρή αντίσταση από τους «Αργοναύτες», οι οποίοι δεν παράτησαν ποτέ τον αγώνα και αρκετές φορές απειλούσαν τους αντιπάλους, μειώνοντας τις διαφορές που είχαν «χτίσει», διατηρούσαν σταθερά τα ηνία του αγώνα και ανταποκρίθηκαν σε άλλο ένα «πρέπει», έστω κι αν «καρδιοχτύπησαν» προς το τέλος. Το αποτέλεσμα αυτό, ήταν και το «καταδικαστικό» για την ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου, που από την επόμενη σεζόν θα είναι ξανά στην Α2.

Καταλυτικός για τους Αρκάδες ήταν ο Κάμερον Τζόουνς, με 19 πόντους, τρία ριμπάουντ κι έξι ασίστ, ενώ 13 πόντους με 6 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Βασίλης Καββαδάς. Οι 19 πόντοι με 7 ριμπάουντ του Λασανά Κρομά, καθώς και οι 11 πόντοι του Χρήστου Ταπούτου, δεν αρκούσαν στους ηττηθέντες.

Όλα τα αποτέλεσματα ΕΔΩ

basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected