B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 25η αγωνιστική στους δύο ομίλους

α2-promo21111122111

Ο 2ος όμιλος είναι αυτός που κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της αυριανής 25ης αγωνιστικής στην Α2, προτελευταία της φετινής σεζόν. Αντίθετα, στον 1ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα καθώς με νίκες του ΜΑΣ Βεργίνας αλλά και της Θύελλας Σταυρού, τα πάντα κρίνονται από αύριο.

1ος όμιλος

Με το βλέμμα στραμμένο σε δύο παιχνίδια, συνεχίζεται ο 1ος όμιλος στην Α2 Ερασιτεχνική.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Στη Βεργίνα, ο τοπικός ΜΑΣ, με νίκη κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά ΑΕ Σχοινά, “σφραγίζει” την άνοδο στην Α1 καθώς υπερτερεί του Άρη Παλαιοχωρίου σε περίπτωση ισοβαθμίας (2-0, 1-0). Η ομάδα του Άρη Αδαλόγλου, αλλά και για το μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος υπό τις οδηγίες του Πασχάλη Μελιόπουλου, αν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς στο αυριανό παιχνίδι, θα πετύχει τη δεύτερη διαδοχική άνοδο κατηγορίας.

Το άλλο matw που έχει βαθμολογική σημασία στο αυριανό πρόγραμμα είναι αυτό στο Δημοτικό Γήπεδο Πλατάνου, όπου ο τοπικός Μακεδονικός (που έχει σωθεί και μαθηματικά), υποδέχεται τη Θύελλα Σταυρού, η οποία με νίκη ανανεώνει για μία ακόμη χρονιά την παρουσία της στην Α2. Σε τέτοια περίπτωση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στα Παλατίτσια, ο Αλιάκμων Νησελίου αποχαιρετά την κατηγορία και η τελευταία αγωνιστική θα αποτελεί τυπική διαδικασία.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Η πρωτοπόρος Δόξα Λιανοβεργίου αγωνίζεται στην Αγκαθιά κόντρα στην τοπική Νίκη, με τους “ασπρόμαυρους” να δίνουν τον τελευταίο τους αγώνα για τη φετινή σεζόν καθώς την επόμενη Κυριακή έχουν ρεπό. Αν η ομάδα του Σάκη Παγγούρα επικρατήσει, τότε θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα στον όμιλο, αναμένοντας τον αντίπαλο (πιο πιθανός ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου) για το μπαράζ του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Αστέρας Αλεξάνδρειας υποδέχεται στο Νησί τον Εθνικό Κλειδιού (με φόντο την 5η θέση πλέον) και ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου τον έτερο Άρη του Παλαιχωρίου, που θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες για την άνοδο στην Α1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (10.30) :

Νίκη Αγκαθιάς – Δόξα Λιανοβεργίου

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Εθνικός Κλειδιού

ΠΑΟ Παλατίτσια – Αλιάκμων Νησελίου

ΜΑΣ Βεργίνας – AE Σχοινά

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Άρης Παλαιοχωρίου

Μακεδονικός Πλατάνου – Θύελλα Σταυρού

Ρεπό : ΠΑΟΚ Κουλούρας

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

pre-game-a211111112111

2ος όμιλος

Τρία τα ματς στον 2ο όμιλο που βρίσκονται στο επίκεντρο.

Στον Άγιο Νικόλαο, ο Ολυμπιακός Νάουσας θέλει έναν βαθμό κόντρα στη Δόξα Νάουσας για να “σφραγίσει” και μαθηματικά την άνοδο στην Α1, ένα αποτέλεσμα που θα βολέψει τους “ασπρόμαυρους” μόνο αν ο Νηρέας ηττηθεί την ίδια ώρα στην Αγία Βαρβάρα.

Παιχνίδι υψίστης βαθμολογικής σημασίας και στη Μαρίνα, όπου ο τοπικός ΑΟΜ (που είναι αδιάφορος βαθμολογικά) υποδέχεται τον Φίλιππο Μέσης, ο οποίος θέλει μόνο νίκη για να εκμεταλλευτεί αφενός την περίπτωση ήττας του Νηρέα ή να διατηρήσει αφετέρου τη διαφορά των δύο βαθμών από την τελευταία θέση.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Μόνο νίκη θέλει την ίδια ώρα η Ακαδημία Βέροιας κόντρα στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου ώστε να διατηρήσει τις αμυδρές ελπίδες για άνοδο, που θα επιτευχθεί μόνο στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός Νάουσας ηττηθεί στα δύο τελευταία ματς της σεζόν και οι “βυσσινί” επικρατήσουν, εκτός των πρωτοπόρων και του Νηρέα Βέροιας την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα του Θοδωρή Τέγου υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας του Ολυμπιακού (2-1, 5-1), ωστόσο μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο κόντρα στον Απόλλων, που θέλει τη νίκη για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Cafe «Together» στη Νικομήδεια

Cafe «Together» στη Νικομήδεια

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Ελπίδα Μονοσπίτων αγωνίζεται για τελευταία φορά στη σεζόν κόντρα στον ΑΣ Πατρίδας ενώ η Νέα Γενεά Νικομήδειας αποχαιρετά το κοινό της για τη φετινή χρονιά, κόντρα στην ΑΕΠ Βέροιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (16.30):

Ελπίδα Μονοσπίτων – ΑΣ Πατρίδας

Ολυμπιακός Νάουσας – Δόξα Νάουσας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Νηρέας Βέροιας

Ακαδημία Βέροιας – Aπόλλων Αγίου Γεωργίου

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΑΕΠ Βέροιας

ΑΟ Μαρίνας – Φίλιππος Μέσης

Ρεπό : Ακαδημία Μακροχωρίου

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected