Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – “Τεσσάρα” η Άρσεναλ, δύσκολα όμως προλαβαίνει… (vid)

_89052305_iwobi-main-gettyΑπέναντι στην ομάδα που την πέταξε εκτός κυπέλλου (Γουότφορντ), η Άρσεναλ ξέσπασε με το 4-0 και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους 8 πόντους.

Έχει μία ιδιαίτερη ικανότητα να κερδίζει τα… λάθος παιχνίδια. Να λυγίζει σε αυτά που δεν έχουν αύριο και να κάνει επίδειξη δύναμης, όταν η πίεση έχει φύγει. Απέναντι στην ομάδα που της έκλεισε στο σπίτι στο φετινό Κύπελλο Αγγλίας (Γουότφορντ), η Άρσεναλ θυμήθηκε να κάνει επίδειξη ισχύος στο πανεύκολο 4-0, που μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 8 βαθμούς.

Αν η σεζόν τελειώσει με τα χέρια αδειανά για τους «κανονιέρηδες» (όπως είναι και το πιθανότερο), τουλάχιστον οι Λονδρέζοι θα έχουν κερδίσει ένα παίκτη από το πουθενά. Μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο (με γκολ) στην βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ σε αγώνα Premier League απέναντι στην Έβερτον, ο Άλεξ Αϊγουόμπι συνέχισε στο ίδιο τέμπο, με μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση. Ο Άγγλος επιθετικός με τις ρίζες από την Νιγηρία σκόραρε το πρώτο του γκολ στο Emirates (38’) και πρωταγωνίστησε στο εύκολο 4-0 για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Τον δρόμο για την νίκη άνοιξε ο Αλέξις Σάντσες με το πρώτο του γκολ στο ίδιο γήπεδο (με κεφαλιά μάλιστα) από τις αρχές Νοεμβρίου, με τον Μπεγερίν (48’, 3-0) να πετυχαίνει κι αυτός το παρθενικό του γκολ στην φετινή Premier League σε ένα από τα πιο ήσυχα φετινά απογεύματα για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, που ολοκληρώθηκε στην εκπνοή (90’, 4-0) με εντυπωσιακό γκολ του Γουόλκοτ, μετά από μία ακόμα υπέροχη ασίστ του Τζόελ Κάμπελ.

Άραγε οι «κανονιέρηδες» προλαβαίνουν; Οι 8 βαθμοί διαφοράς από την Λέστερ δύσκολα καλύπτονται σε 7 ματς, αλλά με όσα έχουν γίνει φέτος στην Αγγλία ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος…

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected