Διάφορα

Οι… “άγριες” διαθέσεις των πρωταθλητών!

12952786_10208683161097630_1388165745_o

Τα μεθεόρτια της σημερινής κατάκτησης του πρωταθλήματος, βρίσκουν τους ποδοσφαιριστές του ΦΑΣ Νάουσα να το…ξημερώνουν σε γνωστό μαγαζί της Βέροιας!

Όπως μπορείτε να διακρίνεται στη φωτογραφία που μας απέστειλε γνωστός παπαράτσι που τυχαίνει να είναι ποδοσφαιριστής, οι πρωταθλητές το έριξαν έξω για να γιορτάσουν τη μεγάλη τους επιτυχία.

Στα παραλειπόμενα, η τεράστια προσπάθεια των συμπαικτών του Νίκου Περηφανόπουλου για να πιει (επιτέλους) κάτι άλλο εκτός από ισοτονικό ή βιταμίνες, ενώ είναι εμφανές πως ο Σωτήρης Ιωακειμίδης έχει πάθει αγκύλωση από την απόκρουση της χρονιάς στο παιχνίδι με τον ΑΣ Ειρηνούπολης.

Μεγάλη μορφή της βραδιάς ο Γιώργος Πατατούκας που έπαιξε 90 λεπτά σήμερα κόντρα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας αλλά και ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος, που από τα πολλά χιλιόμετρα φέτος του φαίνεται δύσκολο να μένει ακούνητος σε μια καρέκλα.

Τη σοβαρότητα (;) των Δήμου Συμπεθέρη και Νίκου Σαρηγιαννίδη επισκιάζει τέλος το πονηρό χαμόγελο του Δημήτρη Καφέ, που από μέσα του “καίγεται” που τον έφαγε ο Έξαρχος στο φώτο φίνις!

Άντε και με το καλό η άνοδος!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected