Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Δόξα Δράμας – Θύελλα Φιλώτα 3-0 (photos+vid)

FILO0487Μπορεί το σκορ 3-0 να δείχνει ότι η νίκη για τη Δόξα Δράμας ήταν εύκολη, αλλά αυτό δεν μπορεί κάποιος να το ισχυριστεί, αφού η Θύελλα Φιλώτα έχοντας κίνητρο για κάτι θετικό αντιστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι περίπου το 80ο λεπτό, όταν και οι «Μαυραετοί» πέτυχαν το 2ο τέρμα τους.

Η υπεροχή ήταν με το μέρος των γηπεδούχων, που είχαν καλές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν « νωρίς το παιχνίδι, αλλά και οι Φλωρινιώτες έκαναν και αυτοί την δική τους προσπάθεια για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν άντεξαν μέχρι τέλος οι νεαροί παίκτες τους.

Το φιλμ του αγώνα

3’ Ο Κοντογουλίδης βγαίνει εκτός περιοχής για να αποκρούσει, με το σουτ του Κουμπρόγλου να φεύγει άουτ.

16’ Από σέντρα του Παπαζούδη από αριστερά, ο Μαρκόπουλος πιάνει την κεφαλιά, με την μπάλα να κτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Κοντογουλίδη, 1-0.

22’ Το σουτ από τον Θ. Μπαστάνη φεύγει ψηλά άουτ.

34’ Ατομική προσπάθεια του Θωμά Μπαστάνη που μπαίνει από αριστερά, αποφεύγει τον Χαριτωνίδη βγαίνει απέναντι στον Μένκα, σουτάρει και η μπάλα βρίσκει πάνω στο σώμα του τερματοφύλακα της Δόξας και φεύγει κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

79’ Ο Γαϊδαρτζής με σουτ μέσα από την περιοχή από ασίστ του Ντος Σάντος, κάνει το 2-0, «καθαρίζοντας» έτσι την υπόθεση νίκη.

87’ Πάλι στην επίθεση οι γηπεδούχοι η μπάλα στον Σάντος και με σουτ κάνει το τελικό 3-0.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Βασιλακάκης): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Παπαζούδης (65’ Κανετίδης), Κουμπρόγλου (46’ Ντος Σάντος), Γαϊδαρτζής, Παπαδόπουλος Μ. (77’ Πετρόπουλος), Μαρκόπουλος, Σπάσιτς.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Γ Τζόλας): Κοντογουλίδης Αν., Σπηλιώτης (56’ Βαφειάδης), Κοντογουλίδης Δημ.,  Τακίδης, Πιριτζάους, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης Ελευθεριάδης Στεφανίδης (75’ Ιορδανίδης),. Μπαστάνης Γ., Μπαστάνης Θ.

*περισσότερες φωτογραφίες στο dramagoal.gr

Τα γκολ και η συνέντευξη τύπου :

Tsiarasd dimitris

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected