Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Οπούντιος Μαρτίνου 1-1

DSC04953Μπορούσε τη νίκη ο Αχιλλέας με αντίπαλο τον ήδη πεσμένο στα τοπικά πρωταθλήματα Οπούντιο αλλά τελικά έμεινε στο ισόπαλο 1-1 που δεν είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα της Νεοκαισάρειας.

Οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη πέτυχαν γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης και στην συνέχεια «κάθησαν» αγωνιστικά για να δεχθούν την ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους.

Στο 11΄καλοχτυπημένο φάουλ από τον Νάκα, θα βγάλει ελάχιστα αρχικά ο Καρανάσος, ακριβώς όσο χρειαζόταν ώστε η μπάλα να βρεί στο δοκάρι και να απομακρυνθεί.

Στο 16΄ πολύ όμορφη προσπάθεια του Λαζαρίδη και σέντρα από τα δεξιά, με τον Μιχαηλίδη να βγαίνει στην πορεία της μπάλας και να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καρανάσου. Μετά το δοκάρι θα φτάσει στα πόδια του αμαρκάριστου Νάκα που θα την σπρώξει εύκολα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δε χάρηκαν πολύ το υπέρ τους σκορ αφού 5 λεπτά αργότερα από λανθασμένο γύρισμα με το κεφάλι προς τον Βασιλειάδη από αμυντικό του Αχιλλέα, ο Μαλέρδος θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Έτσι έληξε το πρώτο μέρος με τον Αχιλλέα να μπαίνει πολύ δυνατά στην επανάληψη, να είναι καλύτερος και να ζητάει το γκολ δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες, το οποίο όμως γκολ, δεν ήρθε ποτέ.

Η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 60΄ όταν ο Ηλίας Μανίκας εκτέλεσε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Γιουργούσης.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Παναγιωτίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης (70΄Κωστόπουλος), Τασίδης, Καρατζάογλου, Τσαγκαράκης, Λαζαρίδης, Μιχαηλίδης, Νάκας, Μανίκας.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος (17΄ λ.τ. Γιουργούσης), Κουτσούμπας, Κωτσαλάς, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Δέδες (74΄Ζαχαρόπουλος), Γκριτζάπης, Πέππας, Θαναηλάκης, Καντού, Μαλέρδος (63΄Ράπαϊ).

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected