Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ποντιακή Νεολαία Αράχου  2-0 (photos+ανακοίνωση)

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά επικράτησε με 2-0 της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου και τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας για τη σεζόν 2015/2016. Από την άλλη πλευρά, οι “μπλαουγράνα” έκλεισαν τη φετινή σεζόν με μια πολύ μεγάλη επιτυχία, τερματίζοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας, στην πρώτη παρουσία τους στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο αγώνας όμως επισκιάστηκε από το μικρό λειτουργικό που προηγήθηκε και αφορούσε τον Θεόδωρο Αραμπατζή, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Η φανέλα με το Νο7 πήρε τη θέση της στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας (φωτ), ενώ οι συμπαίκτες του φωτογραφήθηκαν με αυτήν, σα να ήταν δίπλα τους ο “Τέο”. Εξαιρετική κίνηση και από πλευράς γηπεδούχων, οι παίκτες του οποίου εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας ο καθένας από ένα γαρύφαλλο, το οποίο και απόθεσαν στον πάγκο πλάι στη φανέλα του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε με ευλάβεια, κάτι που δεν έγινε στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής και σχολιάστηκε πολύ αρνητικά…

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος του αγώνα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ από τα…αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό όταν ο Κουλιανίδης μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ο Τόζογλου τον ανέτρεψε, με τον ρέφερι κ. Κωστούλη να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάκανος (5ο γκολ φέτος), “γράφοντας” από την αρχή το 1-0.

Και ενώ το παιχνίδι φάνηκε πως θα είχε υψηλό ρυθμό και πολλά γκολ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και ελάχιστες ήταν οι φορές που απειλήθηκαν τόσο ο Θεοδοσιάδης όσο και ο Χατζημιχαήλ.

Το 2-0 που ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη για τον ΓΑΣ σημείωσε ο Δημήτρης Κακούδης στο 72′, λίγο μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

12953164_10206996492374102_1038070504_o

Διαιητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Σωτηριάδη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης Α., Παρηγορίδης, Κοτζαχρήστος, Τσαγκεράς, Ντατσής, Ρίσσου, Θεοδοσιάδης Δ. (78′ Γιάτσος), Ίντος, Μπάκανος (66′ Κακούδης Δ.), Κουλιανίδης (82′ Μάραντης), Παπαδής

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Χατζημιχαήλ, Μαγγανάρης, Τόζογλου, Τζέπης (Λαβασάς), Σκούρα, Κίτσας Ε., Πιπιλιάρης, Δεμπρόπουλος (Κίτσας Κ.), Καϊρακλίδης, Κίτσας Λ. (Αποστολόπουλος), Μουταφίδης.

Ανακοίνωση ΓΑΣ Ροδοχωρίου

“Η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου συγχαίρει τον ΦΑΣ Νάουσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχεται την επίτευξη της ανόδου στη Γ Εθνική”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected