Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Δόξα Νάουσας 1-2 (photos)

P4030289Την δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο της Α2 κατέκτησε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός Νάουσας, παρά την ήττα του από την ομάδα της Δόξας Νάουσας με 1-2, στο γεμάτο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Έτσι, μετά από έξι χρόνια, η ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη πανηγυρίζει την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική, μια ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία για όλους στον “ερυθρόλευκο” σύλλογο. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Στέργιου Τσίλκου παρέμεινε και μαθηματικά στην κατηγορία.

Το τοπικό ντέρμπι, που προσέλκυσε πάνω από 100 φιλάθλους και από τις δύο ομάδες. Η Δόξα “πάγωσε” τον Άγιο Νικόλαο όταν προηγήθηκε στο 40′ με τον Καρντερίτσκα, ωστόσο με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση με σκόρερ τον Ζιαμπάκα (48′).

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα επιτεύχθηκε από τους φιλοξενούμενους στο 82’ και πάλι με τον Καντερίτσκα.

Καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η αποβολή του Μήτσικα Π. με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ανάγκασε τους γηπεδούχους να αγωνιστούν με 10 παίκτες από το 35ο λεπτό.

Ας δούμε τι αναφέρει η διοίκηση για την επιτευχθείσα άνοδο :

“Ο λόγος που δεν θα ξεχωρίσουμε σήμερα διακριθέντες παίκτες από την ομάδα, είναι γιατί η διάκριση πάει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος με την φανέλα του Ολυμπιακού Νάουσας. Κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, κατάφεραν και κέρδισαν ΑΞΙΑ την άνοδο, χωρίς ίντριγκες, χωρίς χρήματα, καθαρά και με μοναδικό όπλο, την θέλησή τους και την αγωνιστικότητά τους. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι ποδοσφαιριστές καθώς και ο προπονητής τους.”

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Νατσιούρα.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Μήτσικας Τ., Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Ιωακειμίδης, Λέσι, Ιτσκάρας, Κωνσταντινίδης (46’ Βουδούρης), Τσιούλης (78’ Κωστόπουλος), Μήτσικας Π., Ζιαμπάκας (58’ Παπαπέσιος)

Δόξα Νάουσας : Μιχαηλίδης, Καραθάνας (76’ Μάκης), Ανθρακεύς, Βρούφτσης, Τανούσης, Γαλανός, Τσέλιος, Καντερίσκας (85’ Στογιάννης), Μπράτσης, Κούτης, Κεμαλίδης

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected