Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Κανείς δεν του απαγορεύει να κάνει όνειρα!

GoalΟ Πλατανιάς “καθάρισε” και την Ξάνθη φτάνοντας σε μια πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 3-1 και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη αλλά και την ισοπαλία του ΠΑΣ στη Λιβαδειά παραμένει ενεργά μέσα στο παιχνίδι των πλέι οφ!

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν κάμφθηκαν ούτε όταν η Ξάνθη μείωσε το σκορ σε 2-1, με το γκολ του Λισγάρα στο 65’, καθώς 10 λεπτά αργότερα, ο Μιλούνοβιτς σημείωσε με κοντινό πλασέ το 3-1 διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στα Περβόλια και πραγματικά απόλαυσε ποδόσφαιρο!

Ο Πλατανιάς είναι έτσι μόνος 6ος στον βαθμολογικό πίνακα με 1 βαθμό διαφορά από τον ΠΑΟΚ και στο +2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα που παρότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κερδίσει στη Λιβαδειά τον Λεβαδειακό.

Ο Πλατανιάς που έκανε ένα… ονειρικό α’ ημίχρονο σημειώνοντας με ευκολία στην κυριολεξία τα δύο του γκολ και μάλιστα με τον μεγάλο του πρωταγωνιστή, τον Ιγκόρ Ανγκούλο στο 18’ και το 32’.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είναι γεγονός και μέχρι να μειώσει η Ξάνθη πως δεν είχε την ίδια ενέργεια όσο στο α’ μέρος, αλλά από τη στιγμή που έγινε το 2-1, αύξησαν πάλι τους ρυθμούς φτάνοντας στο 3ο γκολ και “καθαρίζοντας” το παιχνίδι.

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Γουνδουλάκης (88’ Τσουράκης), Ντίνας (69’ Μιλούνοβιτς), Ανγκούλο (90+3’ Ιτούα).

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Καρυπίδης (46’ Καπετάνος), Λισγάρας, Γουάλας (78’ Φασίδης), Φλίσκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Μπαξεβανίδης (46’ Καμαρά), Νιέτο, Σολτάνι

athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected