Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Με απόφαση της διοίκησης, ο Γιάννης Κερλίδης αποχωρεί από την ομάδα!

DSCN0026

Εξήντα ώρες μετά το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Μαρόπουλου στον αγώνα που σφράγισε τον τίτλο για τον ΦΑΣ Νάουσα, ο Γιάννης Κερλίδης αποτελεί παρελθόν από τον πρωταθλητή Ημαθίας!

Μπορεί αυτό να αποτελεί μια είδηση που προκαλεί (καταρχήν) έκπληξη, ωστόσο είναι γεγονός όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp. Ο Γιάννης Κερλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ομάδας Απόστολο Μπέκα και το μέλος της διοίκησης Τάκη Γιαβάλκα (ο Γιώργος Μπέκας δεν ήταν παρών) και οι ιθύνοντες στην ομάδα του ανακοίνωσαν πως λύνεται η μεταξύ τους συνεργασία.

Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις και για τη διασταύρωση της είδησης, οφείλεις να μιλήσεις με όλες τις πλευρές, ειδικά από τη στιγμή που δύο μέρες πριν προηγήθηκε μια μέρα χαράς και πανηγυρισμών στην ομάδα.

Αρχικά επικοινωνήσαμε με ποδοσφαιριστή της ομάδας, ο οποίος είχε μόλις μάθει τις εξελίξεις και φάνηκε ιδιαίτερα έκπληκτος και αναστατωμένος. Μας τόνισε πως ουδέποτε υπήρξε κάποια ένδειξη επί τούτου και δεν εμφανίστηκε κάτι που να προμήνυε αυτή την εξέλιξη.

Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε τον κ. Γιώργο Μπέκα, ο οποίος μας τόνισε πως ισχύει ως είδηση αλλά δεν ήταν παρόν στη συνάντηση (χωρίς να μπορεί να μας αναφέρει τις αιτίες του “διαζυγίου”), για να συνεχίσουμε τις επαφές μας με τον Γιάννη Κερλίδη, ο οποίος βρισκόταν καθ οδόν, πιθανώς μετά τη συνάντηση με τους ιθύνοντες στον “κυανόλευκο” σύλλογο.

Ο τέως – πλέον – προπονητής μας τόνισε σε έντονο ύφος πως εντός ολίγου θα λάβουμε με επιστολή την πραγματική αλήθεια για την απομάκρυνση του. Σε ερώτηση μας αν περίμενε κάτι τέτοιο, μας επανέλαβε πως όλα θα ειπωθούν μέσω της επιστολής.

Τέλος, καλέσαμε και τον κ. Τάκη Γιαβάλκα ο οποίος επίσης μας επιβεβαίωσε επίσης την απομάκρυνση του Γιάννη Κερλίδη. Σε επίμονες ερωτήσεις μας, διαπιστώσαμε πως υπάρχουν αιτίες και αφορμές συσσωρευμένες, τις οποίες αφενός δεν περιέγραψε, αφετέρου όμως άφησε να εννοηθούν. Κλείνοντας, μας τόνισε πως από αύριο η διοίκηση ξεκινά τις επαφές με νέο προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει όσο το δυνατόν πιο σύντομα ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει των μπαράζ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected