Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Γιώργος Τυριακίδης : “Το πρώτο βήμα έγινε, πάμε για το μεγαλύτερο!”

DSCN9284Μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας, όπου ο Αλμωπός “σφράγισε” την άνοδο με τη νίκη 1-2 κόντρα στον Εδεσσαϊκό, ο τεχνικός των “κυανολεύκων” Γιώργος Τυριακίδης μίλησε στη συνεργάτιδα, Χαρά Ματεντζόγλου :

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Το πρώτο σκέλος της χρονιάς τελείωσε με επιτυχία. Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αναδειχθήκαμε άξιοι πρωταθλητές, μιας και ήμασταν αήττητοι καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το καλό οικογενειακό κλίμα που υπήρχε ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση, διατηρήθηκε μέχρι τέλους, κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μας. Η χρονιά όμως δεν έχει τελειώσει ακόμη, έχουμε μπροστά μας ένα μίνι πρωτάθλημα, τους αγώνες μπαράζ δηλαδή για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Οι κινήσεις μας ήταν προσεγμένες από την αρχή και έτσι θα συνεχίσουμε. Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά και θα πετύχουμε τον στόχο μας. Βεβαίως, μεσολαβεί ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι την εκκίνηση των μπαράζ και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα μας να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο. Σ αυτό το σημείο, τα λάθη δεν συγχωρούνται γι αυτό και θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τον κόσμο που στηρίζει σ αυτή την προσπάθεια. Τους καλώ να είναι κοντά μας και στο επόμενο βήμα, ώστε να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια και στους αγώνες μπαράζ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που στέκεται πάντα δίπλα στις ανάγκες της ομάδας. Τέλος, να συγχαρώ τους παίκτες μου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον μοναδικό στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ Εθνική.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected