Κατηγορίες
Διάφορα

Καινοτόμα απόφαση από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής! Αναβάλει όλα τα πρωταθλήματα λόγω επίθεσης σε διαιτητή!

EPSDA750

Μία απόφαση που εξαιρετικά δύσκολα να βρει προηγούμενο, λήφθηκε από τη διοίκηση της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής!

Στην αναμέτρηση της Ένωσης Πανασπροπυργιακού/Δόξας με τον Ακράτητο, ο πρώτος βοηθός διαιτητή ξυλοκοπήθηκε από ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων και με αφορμή το γεγονός αυτό (αλλά και τη συμπεριφορά του Ακράτητου συνολικά στο πρωτάθλημα), αποφάσισε να αναστείλει τα πρωταθλήματα μέχρι νεοτέρας.

Αναλυτικά η απόφαση :

“Σήμερα 4/4/2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:30 μ.μ. σε Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ.Α. με θέμα τα συμβάντα στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ ΔΟΞΑΣ – ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου στις 2/4/2016 με τον ξυλοδαρμό του Α΄βοηθού Διαιτητή κ.Οικονόμου Κ. από τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ, Δημητρίου Ι και την συμπεριφορά της ομάδας ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος 2015-2016 .

Το Δ.Σ. αποφάσισε:

1. Αναστολή επ ΄αόριστον όλων των Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Δ.Α. ανεξαρτήτων κατηγοριών.

2. Από σήμερα στους αγώνες του σωματείου ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ δεν θα διευθύνουν διαιτητές της ΕΠΣΔΑ αλλά θα ορίζονται από όμορες Ενώσεις καθ΄υπόδειξη της ΚΕΔ.

3. Για την τύχη του συγκεκριμένου αγώνα θα αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Δ.Α. βάση το Φ.Α. και την έκθεση παρατηρητή. Επίσης για τις ποινικές ευθύνες του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή που πρωτοστάτησε στο συμβάν θα αποφασίσει η δικαιοσύνη στην οποία έχει προσφύγει ο επόπτης του αγώνα που χτυπήθηκε. Οι τιμωρίες του προέδρου και των Αθλητών θα κοινοποιηθούν στην Ε.Π.Ο., Γ. Γραμματεία Αθλητισμού, Περιφέρεια και Δήμο Άνω Λιοσίων.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected