Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική – Κορυφώνεται η αγωνία στη Χαλκιδική!

921100_1725094547722808_3269618728446798770_oΤρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν στην ΕΠΣ Χαλκιδικής και το ενδιαφέρον κορυφώνεται όσον αφορά το ποιες ομάδες θα συμμετέχουν στα play off.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται το Στρατώνι (φωτ) με 66 βαθμούς, έχοντας αποκτήσει διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη Νέα Καλλικράτεια, που την τελευταία αγωνιστική θα αγωνιστεί στην έδρα των πρωτοπόρων, με κίνδυνο να εκτοξευτεί η διαφορά στους εννιά, εφόσον βέβαια καταφέρουν να φύγουν με το “διπλό” μία αγωνιστική πριν από τον Πολύγυρο!

Τρίτος στην κατάταξη ο Θερμαϊκός Πορταριάς ο οποίος έχει 52 βαθμούς, ακολουθεί η Νίκη Πολυγύρου με 51 και ο Αετός Βαρβάρας με 49.

Το πρόγραμμα των τριών αγωνιστικών :

Στρατώνι : Αετός Βαρβάρας (εντός), Σήμαντρα (εκτός), Νέα Καλλικράτεια (εντός)

Νέα Καλλικράτεια : Φοίνικας Νικήτης (εντός), Νίκη Πολυγύρου (εκτός), Στρατώνι (εκτός)

Θερμαϊκός Πορταριάς : Άρης Κασσανδρείας (εντός), Διγενής Λακκώματος (εκτός), Άκανθος Ιερισσού (εντός)

Νίκη Πολυγύρου : Σήμαντρα (εντός), Νέα Καλλικράτεια (εντός), Τρίγλια (εκτός)

Αετός Βαρβάρας : Στρατώνι (εκτός), Ερμής Ποτίδαιας (εντός), Δόξα Ορμύλιας (εκτός)

Σύμφωνα με την προκήρυξη, σε περίπτωση που ο 1ος της βαθμολογίας προηγείται του 2ου με επτά ( 7 ) ή περισσότερους βαθμούς, τότε ο 1ος ανακηρύσσεται αυτόματα πρωταθλητής Χαλκιδικής και δεν διεξάγεται καμιά φάση των Play off αγώνων. Επομένως, αν το Στρατώνι κάνει το 3×3 στα επόμενα παιχνίδια, τότε δεν θα υπάρξουν αγώνες διαβάθμισης και θα ανακηρυχθεί πρωταθλητής της ΕΠΣ Χαλκιδικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected