Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Draw – “Παραλύουν” τα πάντα με το μεγάλο αποψινό ματς!

barcelona-neymar-atletico-madrid-jesus-550x330

Μια βραδιά “αστεριών” που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων, σας προσφέρει απόψε (21.45) το αγαπημένο σας στέκι, το Cafe Draw!

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο ζευγάρι που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των προημιτελικών του Champions League. Μπάγερν Μονάχου – Μπενφίκα το άλλο παιχνίδι.

Τα σημερινά ζευγάρια έχουν άρωμα… Primera Division καθώς στο «Καμπ Νου» της Βαρκελώνης η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης με τους «Μπλαουγκράνα» να επιδιώκουν να πάρουν ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους από τους «Ροχιμπλάνκος» στην ίδια φάση της διοργάνωσης τη σεζόν 2013/2014.

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από την ήττα στο clasico από τη Ρεάλ Μαδρίτης με τον τεχνικό των «Μπλαουγκράνα», Λουίς Ενρίκε να περιμένει ένα δυνατό τεστ απέναντι σε έναν απαιτητικό αντίπαλο όπως είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα γνωρίζει πως θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κάμψει την αντίσταση ενός σκληροτράχηλου συνόλου, όπως είναι οι «Ροχιμπλάνκος» του Ντιέγο Σιμεόνε.

Η Μπαρτσελόνα φυσικά θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στη φονική τριπλέτα των Σουάρες, Νεϊμάρ και Μέσι στην κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα ο Τερ Στέγκεν θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια με τους Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο και Άλμπα στην άμυνα και μπροστά τους τη γνωστή τριάδα των Μπουσκέτς, Ράκιτιτς και Ινιέστα. Από την άλλη ο Σιμεόνε αναμένεται να παρατάξει την Ατλέτικο με τους: Ομπλάκ, Χουανφράν, Λούκας, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ, Αουγούστο, Κόκε, Γκριεζμάν και Τόρες.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected