Football League

Football League – Αποχωρεί από τον πάγκο ο Καβακάς!

1afb492fcfaa607584d9f3dc66dc8432_75224Την λύση της συνεργασίας της με τον Τίμο Καβακά, ανακοίνωσε η διοίκηση του Αχαρναϊκού.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, είχε συνάντηση το απόγευμα της Τρίτης (5/4), με τον πρόεδρο των «πρασίνων» Χαράλαμπο Σταμούλη, όπου και αποφασίστηκε η κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο λόγος της εξέλιξης αυτής, δεν είναι άλλος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, καθώς μετά την εντός έδρας επικράτηση επί του Παναιγιάλειου για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το συγκρότημα της Δυτικής Αττικής στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια που έδωσε είχε απολογισμό ισάριθμες ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει πως λύνει την συνεργασία της με τον Προπονητή της ομάδας κ. Τιμόθεο Καβακά. Να τονίσουμε πως η συνεργασία λύνεται κοινή συναινέσει.

Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Σταμούλης εύχεται στον κ. Καβακά καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει στο μέλλον και τον ευχαριστεί για την συνεργασία που είχαν όλους αυτούς τους μήνες.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected