Κατηγορίες
Football League

Football League – Η προσπάθεια ανασύνταξης στον Πανσερραϊκό

giorgos_kourtidisΗ αλήθεια είναι πως τόσο η Κυριακή όσο και η Δευτέρα ήταν δύο εξαιρετικά δύσκολες ημέρες, τόσο για την διοίκηση του Πανσερραϊκού, όσο και το αγωνιστικό τμήμα.

Όπως γράφει σχετικά το serresport.gr, o τρόπος με τον οποίον χάθηκαν οι δύο βαθμοί κόντρα σε έναν από τους ουραγούς της βαθμολογίας και όσα επακολούθησαν ήταν δεδομένο πως έφεραν κακή ψυχολογία, αναταραχή, αρκετά “γιατί” και σίγουρα μία απορία του τύπου “και τώρα τι…”.

Η απάντηση είναι μία λέξη. Ηρεμία! Τόσο ο μεγαλομέτοχος Λευτέρης Ανδρέου, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης δεν θέλησαν να τοποθετηθούν περιμένοντας να περάσει η μπόρα και να μπορέσουν με ψυχραιμία πλέον να ξαναφέρουν “το πλοίο” στην πορεία του.

Έτσι και αλλιώς είναι λογικό πως μία προσπάθεια δε μπορεί να τιναχτεί έτσι ξαφνικά στον αέρα. Και μιλάμε τόσο για αυτή του καλοκαιριού, όσο και για αυτή του Ιανουαρίου. Και προφανώς ο λόγος δεν μπορεί να είναι μία ισοπαλία, ελαφρώς αδιάφορη βαθμολογικά. Είναι οι καταστάσεις που την έφεραν και πιθανόν η στιγμή.

Πλέον θα πρέπει να περάσει η ομάδα στην επόμενη ημέρα διοικητικά, κυρίως με την αντικατάσταση του Παναγιώτη Χαλκίδη στην θέση του πρόεδρου και του διευθύνοντος συμβούλου και ταυτόχρονα να τρέξει όλα τα υπόλοιπα θέματα. Στόχος είναι να τελειώσει η αγωνιστική σεζόν με ότι μπορεί πλέον να θεωρηθεί συμβιβαστική επιτυχία, αλλά και να προχωρήσουν, εφόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος, οι επαφές με τους Γερμανούς, καθώς 12 Απριλίου ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν ως εκεί οι Παναγιώτης Χαλκίδης και Γιώργος Κουρτίδης (φωτ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected