Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, νέος πρόεδρος της Τοπικής της ΟΝΝΕΔ στη Νάουσα!

10609667_10203352672280877_4449981006357047444_n

Πραγματοποιήθηκαν οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου ΝΕ ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, μελών Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ Ημαθίας και συνέδρων για το 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, την Κυριακή 3 Απριλίου.

Ένας εκ των ανθρώπων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που επί χρόνια βρίσκεται στην ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου (είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως παράγοντας) ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Τοπικής Νάουσας, παίρνοντας το χρίσμα από την Επιτροπή της ΝΔ στην Ημαθία.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεοδοσιάδη (στη φωτ. με τον αντιπρόεδρο του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και επιχειρηματία, Νίκο Κεσίδη) ο οποίος αναλαμβάνει το σημαντικό αυτό πόστο, αποδεχόμενος τη σχετική πρόταση. Θεωρείται άλλωστε εκ των προσώπων εκείνων με σημαντική γνώση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων.

Παράλληλα, η επιχειρηματική δράση του δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζει και τα ζητήματα που αφορούν τους επαγγελματίες της περιοχής ενώ η δραστηριοποίηση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, είναι από τα σημαντικά “χαρτιά” για την βαθύτερη γνώση όσον αφορά τα προβλήματα του συγκεκριμένου κλάδου.

Ως συνεργάτης του SportsUp, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την εκλογή του και οφείλουμε να τον συγχαρούμε για την σημαντική θέση που αναλαμβάνει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected