Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η “πρώτη” του Βαγγέλη Ντίσιου στον ΦΑΣ Νάουσα (photos+vid)

Νέα “σελίδα” στον πρωταθλητή ΦΑΣ Νάουσα, που από σήμερα ξεκινά την προετοιμασία του για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Οι επόμενες 40 περίπου μέρες θα αφιερωθούν αποκλειστικά για την καλύτερη και αρτιότερη δουλειά με στόχο το αποκορύφωμα της σεζόν και ο νέος προπονητής της ομάδας είναι αυτός που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Ο Βαγγέλης Ντίσιος φόρεσε σήμερα για πρώτη φορά τη φόρμα της νέας του ομάδας, στη δεύτερη παρουσία του σε πάγκο Ημαθιώτικης ομάδας, μετά την περίοδο 2013/2014, στο πλάι του Νίκου Παπανώτα στα Λευκάδια.

Το SportsUp βρέθηκε στο ΔΑΚ Νάουσας, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση υπό την καθοδήγηση του πρώην τεχνικού του Εδεσσαϊκού και καταγράψαμε τις πρώτες στιγμές αλλά και τις δηλώσεις του Σκυδραίου προπονητή.

Μετά την παρουσίαση του στους παίκτες από τον πρόεδρο της ομάδας, Απόστολο Μπέκα, ο Βαγγέλης Ντίσιος γνώρισε τους ποδοσφαιριστές, τρεις εκ των οποίων έχει συνεργαστεί στο παρελθόν (Νίκος Περηφανόπουλος, Δημήτρης Καφές, Σωκράτης Λαμπριανίδης).

Δείτε το σχετικό βίντεο :

Στη συνέχεια ακολούθησε η προπόνηση, παρουσία 20 ποδοσφαιριστών, με μοναδική δικαιολογημένη απουσία του Κώστα Μουσικάκη που είχε πάρει σχετική άδεια.

Ακούστε παρακάτω τις δηλώσεις του Βαγγέλη Ντίσιου :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected