Basket

Ο Στεφ Κάρι εμφανίστηκε στο κλειστό του… “Δαΐς”! (vid)

Χωρίς τίτλοΗ TeleUnicom BAC ισοφάρισε τη σειρά των τελικών του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ με τον Δούκα (2-2), χάρη στο απίστευτο buzzer beater τρίποντο του Νίκου Παπαγεωργίου. Δείτε πως τα κατάφερε ο πιτσιρικάς που… μιμήθηκε τον Στίφεν Κάρι!

Η ομάδα του Τάκη Μπακογιώργου ξεκίνησε έχοντας το πάνω χέρι (2-0) και το πλεονέκτημα έδρας, αλλά οι δύο σερί νίκες των “μελανόλευκων” του Κώστα Παταβούκα ανέτρεψαν τα δεδομένα, με τον πρωταθλητή να κρίνεται την Τετάρτη (13/4) στο “Δαΐς”. Το πλέον εντυπωσιακό βέβαια είναι πως κρίθηκε ο δεύτερος τελικός. Με buzzer beater τρίποντο του Νίκου Παπαγεωργίου από τα δέκα μέτρα!

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο 16χρονος γκαρντ της TeleUnicom BAC χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με σουτ τριών πόντων από τα δέκα μέτρα, αφού η τύχη στάθηκε με το μέρος του, μιας και η μπάλα χτύπησε στο ταμπλό πριν καταλήξει στον στόχο. Τι κι αν οι φιλοξενούμενοι είχαν να δώσουν φάουλ με 8” να απομένουν για το τέλος; Τι κι αν έπαιξαν εξαιρετική άμυνα άρνησης πάνω στον ηγέτη των γηπεδούχων, Νίκο Αρσενόπουλο;

Δείτε το φοβερό buzzer-beater του Νικόλα Παπαγεωργίου, στην τελευταία επίθεση του δεύτερου τελικού των play-off της Α’ κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑ στο κλειστό της Ελληνογερμανικής, που χάρισε στην ομάδα μας τη νίκη με 62-59, οδηγώντας τη σειρά σε 5ο και τελευταίο ματς! Σύντομα θα ακολουθήσει και το βίντεο με τα highlights του συναρπαστικού αγώνα!Κάντε like στην σελίδα μας και ακολουθήστε μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα της TeleUnicom BAC!

Δημοσιεύτηκε από TeleUnicom BAC στις Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P