Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η μεγάλη μάχη παραμονής στον 2ο όμιλο και οι φιέστες σε Άγιο Γεώργιο και Λιανοβέργι

α2-promo211111221111ος όμιλος

Έχουν κριθεί τα πάντα στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, τόσο για τις δύο ομάδες που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στην Α1 Ερασιτεχνική όσο και για το ποια υποβιβάζεται στη Β.

Ημέρα χαράς, όπως άλλωστε το αξίζει, για τη Δόξα Λιανοβεργίου που θα έχει την ευκαιρία να γιορτάσει την άνοδο με τους φίλους της ομάδας, κλείνοντας παράλληλα μια άκρως επιτυχημένη χρονιά που ολοκληρώθηκε με την άνοδο αλλά και τον τίτλο. Ωστόσο, το ματς κόντρα στον Αστέρα Αλεξάνδρειας δεν θα είναι το τελευταίο, καθώς θα ακολουθήσει και αυτό κόντρα στον πρωταθλητή του 2ου ομίλου, Απόλλων Αγίου Γεωργίου με στόχο τον υπερ-τίτλο της κατηγορίας. Ημέρα και ώρα διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΕΠΣ Ημαθίας, ωστόσο η έδρα θα είναι στο Δημοτικό Γήπεδο Λιανοβεργίου λόγω της μεγαλύτερης συγκομιδής βαθμών από πλευράς Δόξας σε σχέση με τους “πράσινους”.

Τελευταίο ματς στην Α2 Ερασιτεχνική και για τον ΜΑΣ Βεργίνας, που θα μεταβεί στο Κλειδί όπου θα πέσει η αυλαία για την πολύ επιτυχημένη χρονιά της ομάδας του Άρη Αδαλόγλου. Η γιορτή για την άνοδο στην Α1 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7/4, όπου το φαγητό και το κρασί υπήρχαν εν αφθονία, παρουσία σύσσωμης της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η εκκρεμότητα που μένει είναι το ποια ομάδα θα τερματίσει στην τιμητική 6η θέση της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ Κουλούρας υποδέχεται τον ΠΑΟ Παλατίτσια ενώ η ΑΕ Σχοινά θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Μακεδονικό Πλατάνου, σε δύο ματς που θα κρίνουν την κατάταξη στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις σε Νησέλι και Σταυρό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (10.30) :

Δόξα Λιανοβεργίου – Αστέρας Αλεξάνδρειας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΠΑΟ Παλατίτσια

Εθνικός Κλειδιού – ΜΑΣ Βεργίνας

Αλιάκμων Νησελίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

AE Σχοινά – Μακεδονικός Πλατάνου

Θύελλα Σταυρού – Άρης Παλαιοχωρίου

Ρεπό : Νίκη Αγκαθιάς

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

pre-game-a211111112111

2ος όμιλος

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της αυριανής 26ης αγωνιστικής στην Α2, επικεντρώνεται (δικαιολογημένα) σε Μέση και Μακροχώρι, όπου θα κριθεί το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Αλιάκμων Νησελίου στη Β Ερασιτεχνική.

Ο Φίλιππος Μέσης, έχοντας το ισχνό προβάδισμα του ενός βαθμού από τη 13η θέση, υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά ΑΕΠ Βέροιας, που ωστόσο έχει αποδείξει πως παλεύει όλα τα παιχνίδια. Οι “βυσσινί” όμως θέλουν μόνο νίκη ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή, σε αντίθετη περίπτωση όμως θέλουν ήττα του Νηρέα Βέροιας, καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας των “ερυθρολεύκων” κόντρα στην Νέα Γενεά Νικομήδειας, μειονεκτούν στην ισοβαθμία (2-2, 0-1)

Από την άλλη πλευρά, το κλίμα θα είναι άκρως εορταστικό στον Άγιο Γεώργιο, όπου οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την άνοδο των “πρασίνων” στην Α1, σε μια μίνι γιορτή που έχει προετοιμαστεί από τη διοίκηση. Ο αγώνας με τον ΑΟ Μαρίνας θα έχει τυπικό χαρακτήρα, καθώς ο Απόλλων έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο και μάλιστα θα δώσει και τη μάχη στη συνέχεια για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Α2, με αντίπαλο τη Δόξα Λιανοβεργίου.

Τελευταίο παιχνίδι στην Α2 Ερασιτεχνική και για τον Ολυμπιακό Νάουσας, που θα μεταβεί στην Πατρίδα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι “ερυθρόλευκοι” επιστρέφουν στην Α1 μετά από έξι χρόνια και ήδη στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας είναι το πλάνο για τη νέα πρόκληση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Ακαδημία Μακροχωρίου υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και η Δόξα Νάουσας την Ακαδημία Βέροιας στο γήπεδο της Παναγιωπούλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (16.30):

ΑΣ Πατρίδας – Ολυμπιακός Νάουσας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Δόξα Νάουσας – Ακαδημία Βέροιας

Νηρέας Βέροιας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Aπόλλων Αγίου Γεωργίου – ΑΟ Μαρίνας

Φίλιππος Μέσης – ΑΕΠ Βέροιας

Ρεπό :  Ελπίδα Μονοσπίτων

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected