Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Παραμιλάνε στη Γιουβέντους με τον Σιμόνε Γκανζ! (vid)

Foto LaPresse - Giuseppe Cottini 30/01/2016 Como - Italia Sport Calcio Como-Vicenza Campionato di Calcio Serie B 2015/2016 ConTe.it - Stadio Sinigaglia Como Nella foto: Simone Andrea Ganz (Calcio Como) Photo LaPresse - Giuseppe Cottini 30/01/2016 Como - Italy Sport Soccer Como-Vicenza Italian Football Championship League B 2015/2016 ConTe.it - Sinigaglia Stadium In the pic: Simone Andrea Ganz (Calcio Como)

Η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Γιουβέντους φαίνεται πως θα είναι αυτή του Σιμόνε Γκανζ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μαουρίτσιο Γκαντς στο «Sportitalia».

Οι «μπιανκονέρι», σύμφωνα με τον πατέρα του παίκτη, θέλουν διακαώς τον 21χρονο επιθετικό της Κόμο, που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία της Ιταλίας, μετρώντας 14 γκολ σε 28 συμμετοχές!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ίντερ (μεταξύ άλλων) αποκάλυψε πως παρότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, ο γιος του έχει συμφωνήσει με τη «Γηραιά Κυρία» για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών!

Ο Μαουρίτσιο Γκανζ, αρχικά τόνισε: «Υπέγραψε με τη Γιουβέντους συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών» και συνέχισε: «Θα δούμε πως θα τα πάει την επόμενη χρονιά, αλλά ελπίζω ότι θα του δοθεί η ευκαιρία να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γκανζ είναι προϊόν των ακαδημιών της Μίλαν, όμως ουδέποτε πήρε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα των «ροσονέρι».

Δείτε video με το νεαρό γκολτζή:

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P