Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ψάξτε τον δεύτερο στην Seria A! (vid)

Foto LaPresse - Spada 09 Aprile 2016 Milano ( Italia) Sport Calcio Milan - Juventus Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - " Stadio San Siro " Nella foto: pogba esultanza dopo gol 2-0 Photo LaPresse - Spada April 09 ,  2016 Milan ( Italy ) Sport Soccer Milan - Juventus Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - " San Siro  Stadium " In the pic: pogo celebrate after scoring 1-2

Τίποτα δεν τη σταματά! Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Μιλάνο, η Γιουβέντους έκανε την ανατροπή, επικράτησε 2-1 της Μίλαν και βρέθηκε στο +9 από τη Νάπολι, με ματς παραπάνω. Από ένα δοκάρι η κάθε ομάδα, καθοριστικοί Μπαλοτέλι και Μπουφόν.

Από την άλλη, η «Γηραιά Κυρία» ήθελε να βρεθεί στο +9 από τους Ναπολιτάνους, περιμένοντας το δικό τους αποτέλεσμα στον αυριανό (10/4) αγώνα με την Ελλάς Βερόνα, στο «Σαν Πάολο».

Και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έδειξε -για άλλη μία φορά- χαρακτήρα, έκανε την ανατροπή κι έφυγε με το πολυπόθητο «διπλό» από το «Σαν Σίρο».

Οι Μιλανέζοι ήταν εκείνοι πάντως που αιφνιδίασαν τους «μπιανκονέρι», απειλώντας με Αμπάτε (9′) και Μπαλοτέλι (14′). Στην πρώτη περίπτωση, η σέντρα-σουτ από τα δεξιά βρήκε το δοκάρι ενώ ο «Σούπερ Μάριο» με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουφόν που πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση.

Τέσσερα λεπτά μετά όμως, ο «Μπάλο» εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Άλεξ πήρε μία τρομερή κεφαλιά, νικώντας τον «Τζίτζι» για το 1-0! Από εκεί και πέρα όμως, η Γιουβέντους αφυπνίστηκε κι αντέδρασε.

Η πρώτη απειλή έγινε από τον Λιχτστάινερ, ο οποίος στο 22′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντοναρούμα. Πέντε λεπτά μετά όμως, ο Μπουφόν σημάδεψε τον Μάντζουκιτς, εκείνος άλλαξε την μπάλα με τον Μοράτα κι ο Κροάτης φορ τελείωσε ιδανικά τη φάση για να φέρει το ματς στα ίσα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1 όμως το διαγώνιο σουτ του Λιχτστάινερ μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο.

περισσότερα στο sdna.gr (+βίντεο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected