Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – “Σίφουνας” η Λίβερπουλ…σκόρπισε τη Στόουκ! (vid)

stream_imgΗ Λίβερπουλ έκανε φύλλο και φτερό την Στόουκ στο «Άνφιλντ» (4-1), την προσπέρασε στη βαθμολογία και έδειξε έτοιμη για το ματς της χρονιάς απέναντι στην Ντόρτμουντ την ερχόμενη Πέμπτη.

Είχε προηγηθεί το παιχνίδι κόντρα στην Ντόρτμουντ και θ’ ακολουθούσε αυτό απέναντι στην… Ντόρτμουντ για την πρόκριση στους «4» του Europa League. Κάπως έτσι, το σημερινό ματς κόντρα στην Στόουκ έμοιαζε για τη Λίβερπουλ περισσότερο με καταναγκαστικά ποδοσφαιρικά έργα- παρόλο που είχε σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ, όμως, αποφάσισε να παίξει στο χρώμα της φανέλας του (στα κόκκινα, δηλαδή) και μόλις στο 8΄ ο Μορένο με μια «οβίδα» έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Η Στόουκ αντέδρασε και με τον Κρικιτς στο 22΄ έφερε το ματς στα ίσια, όμως από κει κι έπειτα οι γηπεδούχοι πάτησαν το γκάζι μέχρι τέρμα: φοβερή κίνηση από τον Ουγιόα, σέντρα και γκολ ο Στάριτζ στο 32ο λεπτό για το 2-1, 3-1 ο Ορίγκι στο 50΄ και 4-1 και πάλι από το Βέλγο μεσοεπιθετικό ένα τέταρτο αργότερα.

Μ’ αυτή τη νίκη η Λίβερπουλ έφτασε τους 48 βαθμούς και προσπέρασε στην 8η θέση την Στόουκ, ενώ έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. Η απόσταση από την προνομιούχο πρώτη πεντάδα μειώθηκε στους 6, μόλις, βαθμούς, οπότε τα ευρωπαϊκά όνειρα συνεχίζονται για τον Κλοπ.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected