Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εκπληκτικό παιχνίδι στο Ντόρτμουντ, στο +7 η Μπάγερν! (vid)

bvb-schalke-getty-16x9Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε 2 φορές στο ντέρμπι, αλλά η Σάλκε είχε ισάριθμες απαντήσεις και το τελικό 2-2 έφερε την Μπάγερν με +7 στην κορυφή. Ο Παπασταθόπουλος το πέναλτι της 2ης ισοφάρισης στον Χούντελααρ

Σάλκε και Ντόρτμουντ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο Γκέλζενκιρχεν, έτσι η κερδισμένη είναι η Μπάγερν Μονάχου, καθώς ξέφυγε με 7 βαθμούς στην κορυφή από την Μπορούσια.

Δύο φορές προηγήθηκαν στο ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ (Βεστφαλία) οι φιλοξενούμενοι με τους Καγκάουα και Γκίντερ, αλλά απάντησε την πρώτη φορά ο Σανέ και την δεύτερη ο Χούντελααρ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Παπασταθόπουλο.

Η Ντόρτμουντ έμεινε λοιπόν στο -7 από την Μπάγερν, με 5 αγωνιστικές να απομένουν, ενώ η Σάλκε είναι μαζί με Γκλάντμπαχ, Λεβερκούζεν και Μάιντς στην 4η θέση και η Χέρτα είναι στην 3η με 3 βαθμούς περισσότερους. Χαμός για την 4άδα του Champions League.

Συνθέσεις

ΣΑΛΚΕ (5-4-1): Φέρμαν, Ζούνιορ Καϊσάρα (60′ Μαξ Μάιερ), Ρίτερ, Ματίπ, Νόιστεντερ, Κολάσινατς (74′ Αόγκο), Γκάις, Χέιμπιεργκ, Σανέ, Μπελχαντά (82′ Τσουπό-Μοτίνγκ), Χούντελααρ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (5-4-1): Μπούρκι, Γκίντερ, Σβεν Μπέντερ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς (46′ Μχιταριάν), Ντουρμ, Λάιτνερ (73′ Ομπαμεγιάνγκ), Σαχίν, Πούλισιτς (73′ Γκιουντογάν), Καγκάουα, Αντριάν Ράμος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected