Κατηγορίες
Διαιτησία - Κύπελλο Ελλάδος

Δημοσίευμα για διεξαγωγή του Κυπέλλου χωρίς κόσμο και με ξένους διαιτητές!

kypello-κυπελλο-1000x600Οι άξονες της διαφαινόμενης συμφωνίας του Κοντονή με FIFA – UEFA. Η παραπομπή των επτά της «εγκληματικής οργάνωσης», οι αλλαγές στο κανονιστικό πλαίσιο της ΕΠΟ και οι συνθήκες με τις οποίες θα διεξαχθούν οι αγώνες Κυπέλλου.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά το sdna.gr, σε… συντριβή οδηγεί την εγκληματική οργάνωση η διαφαινόμενη συμφωνία της Κυβέρνησης με την FIFA και την UEFA για την αποφυγή του Grexit και την συνέχιση (και ολοκλήρωση) της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΣΠΟΡ FM και η εκπομπή των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες που αφορούν στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών για την εκτώνωση της κρίσης.

Όπως αποκαλύφθηκε, λοιπόν, με παρέμβαση της FIFA, αύριο κιόλας παραπέμπονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ οι επτά που σχετίζονται με την Ομοσπονδία και έχουν εμπλοκή στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Πρόκειται για τους διαιτητές Δημητρόπουλο, Σπάθα, Γιάχο και τους παράγοντες Παπανικολάου, Υφαντή, Προύντζο και Παπακωνσταντίνου.

Από εκεί και πέρα, μέχρι την Τετάρτη έρχεται στην Αθήνα άνθρωπος της FIFA, με «αποστολή» να φτιάξει το κανονιστικό πλαίσιο της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ, στα πρότυπα της παγκόσμιας ομοσπονδίας, ενώ η ΕΠΟ από την πλευρά της θα αποσύρει άμεσα την προσφυγή της στο ΣτΕ και θα καταθέσει αίτημα για την επανέναρξη του κυπέλλου.

Όσον αφορά τις συνθήκες διεξαγωγής του, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ σε περίπτωση που ο τελικός είναι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, θα τον διευθύνει ξένος (και όχι Έλληνας) διαιτητής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected