Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με τη βοήθεια του Χαρτ και σκόρερ τον Ντε Μπρούινε, η Σίτι στα ημιτελικά! (vid)

6C2D362D-A9E5-41E5-8695-B5853BB61F94Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε τη δουλειά κόντρα σε μια καλή αλλά λίγη Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Χαρτ να είναι σταθερός κάθε φορά που χρειάστηκε και τον Ντε Μπρόινε να είναι ξανά σκόρερ.

Λίγο η αύρα του Ιμπραΐμοβιτς, λίγο η κακή πορεία της στην Premier League, ανάγκασαν πολλούς να θεωρούν τη Μάντσεστερ Σίτι χαμένη από χέρι στο ζευγάρι με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο Μανουέλ Πελεγκρίνι λίγο πριν αποχωρήσει για να αναλάβει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, γέλασε τελευταίος.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έχασε πέναλτι στο 30′, αλλά ο Κέβιν Ντε Μπράινε άνοιξε το σκορ στο 76′ με εξαιρετικό πλασέ, ενώ θυμίζουμε πως το σκορ στο Παρίσι πριν 6 βράδια ήταν 2-2.

Και με 0-0 δηλαδή θα έπαιρναν την πρόκριση οι “πολίτες”, ενώ οι μοναδικές ευκαιρίες των Γάλλων ήταν δύο εκτελέσεις φάουλ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που απέκρουσε ο Τζο Χαρτ.

Ο αποκλεισμός για την Παρί ΣΖ σημαίνει πως και φέτος δεν θα πραγματοποιήσει τον στόχο των 5 τροπαίων (μπορεί τα 4 εντός Γαλλίας όπως πέρσι), ενώ αυξήθηκαν οι πιθανότητες ο Ιμπραχίμοβιτς να ολοκληρώσει την καριέρα του χωρίς το τρόπαιο του Champions League.

Το φιλμ του αγώνα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected