Διάφορα

Cafe στο 90′ – Με τα βλέμματα στραμμένα στη Μαδρίτη!

Χωρίς τίτλοΔύο πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα και το “Cafe στο 90′” στον Σταυρό, υποδέχεται τους ποδοσφαιρόφιλους για μια ακόμη βραδιά θεάματος!

Πριν 2 χρόνια, στην ρεβάνς της προημιτελικής φάσης, η Ατλέτικο νίκησε με 1-0 την στο “Βιθέντε Καλντερόν” και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Τότε στο “Καμπ Νόου” είχε πάρει ισοπαλία (1-1), τώρα έχει ηττηθεί (2-1), αλλά και πάλι το 1-0 της αρκεί για πρόκριση.

Ο αποκλεισμός αυτός για τους Καταλανούς είναι ο μόνος στα προημιτελικά τα τελευταία 8 χρόνια, δηλαδή στις υπόλοιπες 7 σεζόν της τελευταίας 8ετίας έχουν παίξει στα ημιτελικά.

Η “Μπάρτσα” σε περίπτωση πρόκρισης θα βρεθεί στους “4” για 16η φορά στην ιστορία της, ενώ η Ατλέτικο για 5η φορά (στις 4 πρώτες έχει παίξει σε δύο τελικούς και τους έχει χάσει).

Το γκολ στην Βαρκελώνη το είχες πετύχει ο Φερνάντο Τόρες, αλλά λίγο αργότερα αποβλήθηκε και ο Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε θα τον στερηθεί στην ρεβάνς, όπως και τους τραυματίες, Τιάγκο Μέντες, Χοσέ Μαρία Χιμένες.

Όσον αφορά στον Λουίς Ενρίκε έχει στο απουσιολόγιο λόγω τραυματισμών τους Ματιέ, Ραφίνια, Σάντρο Ραμίρεθ, Βερμάλεν και Αλέις Βιδάλ.

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Oblak; Juanfran, Godín, Lucas Hernández, Filipe Luís; Koke, Gabi, Augusto Fernándes, Saúl Ñíguez; Griezmann, Carrasco.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ter Stegen; Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Busquets, Rakitić, Iniesta; Messi, Neymar, Suárez.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected