Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Ο γνωστός…χαρακτήρας της Μπάγερν!

vidal-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8

Η Μπάγερν μετά το 2-2 με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 5η φορά στα τελευταία 6 χρόνια. Γιορτή στο “Εστάντιο ντα Λουζ” παρά τον αποκλεισμό

Μετά τον Ζόνας λόγω τιμωρίας, ο Ρουί Βιτόρια έχασε και τον Κώστα Μήτρογλου λόγω τραυματισμού, έτσι το βάρος στην επίθεση έπεσε όλο στον Ραούλ Χιμένες.

Ο Μεξικανός στράικερ ήταν αυτός που στο 27′ άνοιξε το σκορ στο “Εστάντιο ντα Λουζ”, ισοφαρίζοντας το σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει η Μπάγερν στην Βαυαρία.

Από την προσπάθεια και την σέντρα του Ελιζέου από αριστερά, ο Ραούλ Χιμένες άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, με τον Μάνουελ Νόιερ να έχει μεγάλη ευθύνη, καθώς έκανε πολύ κακή έξοδο, ασυνήθιστη για την κλάση του.

Λίγο έλειψε στο 30′ ο Ραούλ Χιμένες να σκοράρει ξανά, όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο η μπάλα πήγε πάνω στον Νόιερ και αφού οι “αετοί” δεν έκαναν το 2-0, το πλήρωσαν με την ισοφάριση να έρχεται 8 λεπτά αργότερα.

Ο Έντερσον έδιωξε την μπάλα μετά την σέντρα του Λαμ, αλλά ο Αρτούρο Βιδάλ έκανε το 1-1 στο 38′ με εξαιρετικό αριστερό σουτ στην κίνηση, μέσα από το ημικύκλιο της περιοχής.

Ήταν δύσκολο για τους Πορτογάλους να διεκδικήσουν την πρόκριση και όλα τελείωσαν στο 52′, όταν ο Τόμας Μίλερ από κοντά ολοκλήρωσε την ανατροπή (1-2), έπειτα από την κεφαλιά-πάσα του Χάβι Μαρτίνεθ.

Ο Ντόουγκλας Κόστα είχε δοκάρι στο 60′ και στο 76′ η Μπενφίκα κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Ταλίσκα να κάνει το 2-2 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Συνθέσεις

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Έντερσον, Αντρέ Αλμέιδα, Λίλσον-Λίντελεφ, Ζαρντέλ, Ελιζέου, Φέισα, Ρενάτο Σάντσες, Σάλβιο (68′ Ταλίσκα), Καρσελά, Πίτσι (58′ Γκονσάλο Γκουέντες), Ραούλ Χιμένες.

ΜΠΑΓΕΡΝ (3-6-1): Νόιερ, Κίμιχ, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Λαμ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Βιδάλ, Ντόουγκλας Κόστα, Ριμπερί, Τόμας Μίλερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected