Κατηγορίες
MiniFootball

Total UNI-League – Λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή!

DSC_5327 modifiedΤο 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League έχει μπει στην τελική ευθεία και οι αγώνες ανά τη χώρα παρουσιάζουν σασπένς και υψηλής ποιότητας θέαμα.

Οι συμμετέχοντες θέλουν να πάρουν μέρος στην τελική φάση και τα δίνουν πλέον όλα, προκειμένου να αποτελέσουν κομμάτι της μεγάλης γιορτής!

Στην Αθήνα, το πρωτάθλημα και το κύπελλο βρίσκονται στην φάση των “32”. Τα Πόρτο Kατσίκια και οι Θράκο FC πέτυχαν δύσκολες νίκες επί των Rebeloi FC και των Παλαιμάχων αντίστοιχα. Σημαντική νίκη πέτυχαν και οι Yellow Pirates επί των Partenopei με 6-4.

Το Total είναι παρόν στην μεγαλύτερη γιορτή των φοιτητών με τον πιο εμφατικό τρόπο: Μεγάλος χορηγός, διαδεχόμενο από φέτος το N’JOY μέσα στην οικογένεια της ΦΑΓΕ που εδώ και 7 χρόνια είναι απόλυτα συνδεδεμένη μαζί τους.

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα στην πρωτεύουσα:

Αθήνα

Αλκοολικοί FC – Poseidon 46 2-1

Φορτωτές FC – Γκετσεμπιρλίκι 5-2

Yellow Pirates – Partenopei 6-4

Moschato United – Οι Άφραγκοι 10-6

Rebeloi FC – Φιλόδοξοι Άμπαλοι 8-2

Αλκοολικός Αστέρας – Πόρτο Κατσίκια 3-4

Παλαίμαχοι – Θράκο FC 5-6

Alkatraz – Κοντοπευκο 6-3

Με το ξυραφάκι Xtreme 3 Sensitive η Wilkinson, χορηγός της διοργάνωσης, χαρίζει την πιο λεία και απαλή επιδερμίδα στον φοιτητή, για να μη μπορεί τίποτα να του πάει κόντρα! Το Xtreme 3 Sensitive με 3 εύκαμπτες λεπίδες, είναι ο καλύτερος σύμμαχός για την κορυφή! #FreeYourSkin #FreeYourPassion #FreeYourGoal

Στον Βόλο, οι Yakuza FC και οι Crvena Zvezda πέτυχαν άνετες νίκες επί των αντιπάλων τους, στα τελικά του τοπικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα σκορ:

Βόλος

Yakuza FC – Κουβάδες 6-1

Μπέμπηδες – Crvena Zvezda 2-8

Το www.ekdromi.gr σε συνεργασία με εκατοντάδες διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα θα προσφέρουν ένα ονειρεμένο δώρο στους παίχτες: Δωροεπιταγές σημαντικής αξίας για διαμονές σε ξεχωριστά καταλύματα σε όλην την Ελλάδα.

Εντυπωσιακά ματς είχαμε όμως και στο Ρέθυμνο, με τους Align να παίρνουν δύσκολη νίκη επί των Νυχτερίδων, ενώ θεαματικός ήταν και αγώνας Rakillers – Neverkoupen 7-4. Δείτε όλα τ’ αποτελέσματα:

Ρέθυμνο

Λας Οικονόμας – Alpha FM 104,7 6-3

Rakillers – Neverkoupen 7-4

Align – Νυχτερίδες 4-3

ΕΑΡ – Γίβεντα 1-6

Χαβαλένθια – Αλκη Ρεθύμνης 6-3

Γ.Γ.Δ. – Μakeleio Team 16-3

Αψυχολόγητοι – Πολιτικαμπαλοι 4-10

Στο Ηράκλειο, ο ημιτελικός του πρωταθλήματος βρήκε τους Just Cavalli να παίρνουν τη νίκη με 7-5 επί των ΑΦΗ. Στο Κύπελλο, οι Volcanos κέρδισαν τα Μαύρα Ράσα με σκορ 4 – 2

Στα υπόλοιπα ματς του Ηρακλείου:

Φιλική συμμετοχή-Broger fc 4 – 3

Just Cavalli – Ajax Κρήτης 9-3

Η mybet, περήφανος χορηγός του Πανελληνίου Αθλητικού Θεσμού Φοιτητών & Σπουδαστών θέλει να βρίσκεται δίπλα στο λάτρη του ποδοσφαίρου και το πετυχαίνει με τον πιο υγιή κι απόλυτο τρόπο.

Στην Θεσσαλονίκη, κατά την φάση των διπλών αγώνων για τους “16”, τα σπουδαία ματς κυριάρχησαν: Τρομερή ισοπαλία με 4-4 στο Γάλαζια Θύελλα – Atletico CY, ενώ δύσκολες νίκες πέτυχαν οι The Compilers, Piaston Villa και Εστουδιάντες.

Αναλυτικά:

Θεσσαλονίκη

Ζήδρος – No Name 5-3

Floroinsense FC – Συκιές FC 2-13

The Compilers – AEN MAK 6-4

Τουρίστες – Γεντί Κουλέ 10-4

Γάλαζια Θύελλα – Atletico CY 4-4

Rossoneri – C.F.Y.S. 10-1

Northeners – Εστουδιάντες 5-7

Monaco Boys – Piaston Villa 4-7

Το Total UNI-League αποτελεί υπερήφανο μέλος της EMF (European Minifootball Federation) εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο EMF EURO, την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο του minifootball (miniEURO μέχρι πρότινος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected