Διάφορα

“Anfield Cafe” – Το Europa League με τη συνοδεία…τσίκνας!

dortl
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου απόψε στο Cafe “Anfield” στην Επισκοπή Νάουσας, όπου θα παρακολουθήσουμε το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, έχοντας τη ψησταριά…αγκαλιά!

Στις 22.05 η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Ντόρτμουντ στη ρεβάνς του 1-1 και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ακόμη μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά

Η επιστροφή του Γιούργκεν Κλοπ στη Βεστφαλία συνδυάστηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του, καθώς η Λίβερπουλ έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Ντόρτμουντ και μαζί το -μικρό- προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» του Europa League.

Οι «κόκκινοι» υποδέχονται το βράδυ τους Βεστφαλούς και θέλουν να «σφραγίσουν» τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά. Σύμμαχός τους, η προϊστορία στο «Άνφιλντ» απέναντι σε γερμανικές ομάδες, καθώς στην Ευρώπη, σε 15 αναμετρήσεις, μετρούν 12 νίκες (!) και 3 ισοπαλίες.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ωστόσο είναι συνηθισμένη στα δύσκολα, αφήνοντας εκτός την Τότεναμ στον προηγούμενο γύρο με νίκες τόσο στη Γερμανία (3-0), όσο και την Αγγλία (2-1). Η Λίβερπουλ βέβαια είναι αήττητη από την αρχή της διοργάνωσης και θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί το Μέρσεϊσαϊντ, ώστε να κλείσει εισιτήριο για τους «4».

Όσον αφορά τις απουσίες, ο Κλοπ δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπεντέκε, Χέντερσον κι Ινγκς, λόγω τραυματισμού ενώ από την άλλη, ο Τούχελ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Σούμποτιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected