Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο ορισμός της γυμνασμένης ομάδας η Ατλέτικο!

Atletico-Madrid-Barcelona-020Όργωσαν το γήπεδο οι παίκτες της Ατλέτικο που έτρεξαν 12 χιλιόμετρα (!) περισσότερα από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, στον χθεσινό προημιτελικό στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Τον εαυτό τους ξεπέρασαν οι παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης, που έδωσαν ψυχή και σώμα, καταφέρνοντας να περάσουν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε, πήραν την… ταυτότητα των αντιπάλων τους, καταφέρνοντας το απίθανο.

Ποιο ήταν αυτό; Να τρέξουν 12 χιλιόμετρα περισσότερα από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, με τα στοιχεία που προκύπτουν από την στατιστική να αποτελούν τρανή απόδειξη.

Οι «ροχιμπλάνκος» συνολικά έτρεξαν περισσότερα από 114 χιλιόμετρα περίπου, με τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε να μένουν στα 102 χιλ. κάτι που συνετέλεσε στο να μην μπορούν οι «μπλαουγκράνα» να κάνουν το παιχνίδι τους.

Τα χαφ της Ατλέτικο «κατάπιαν» χιλιόμετρα, με τον Γκάμπι να τρέχει 11,8 τον Κόκε 12,2 τον Σαούλ 12,1 και τον απόλυτο πρωταγωνιστή Γκριζμάν να τρέχει περίπου 11,4 χιλιόμετρα. Μαζί τους σε αντίστοιχα επίπεδα κινήθηκε τόσο ο Γκάμπι, όσο και οι Χουάνφραν και Αουγκούστο που ξεπέρασαν τα 10 χιλ. στο ματς.

Αντίθετα, μόλις τρεις παίκτες των Καταλανών κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα των 10 χιλιομέτρων, με τον Μπουσκέτς να είναι πρώτος με 11 και να ακολουθούν Ζόρντι Άλμπα με 10,9 και Ινιέστα με 10,2.

Μάλιστα οι παίκτες της Μπάρτσα, παρά την κρισιμότητα στο ματς και το γεγονός πως βρέθηκαν από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, έτρεψαν στο Βιθέντε Καλντερόν σχεδόν 4 χιλιόμετρα λιγότερα από τον φετινό μέσο όρο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Και αν νομίζεται ότι αυτό το στοιχείο της Ατλέτικο είναι τυχαίο, κάνετε λάθος. Έχει ονοματεπώνυμο, με τον Όσκαρ Ορτέγκα, τον προπονητή φυσικής κατάστασης των «ροχιμπλάνκος» να αποτελεί αρχιτέκτονα της συγκεκριμένης εικόνας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected