Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ο “θάνατος” σου η ζωή μου στον 2ο όμιλο!

Γ-Εθνική-640x420Για ακόμη μία χρονιά, η υπόθεση υποβιβασμός στους ομίλους της Γ Εθνικής αποκτά χαρακτήρα θρίλερ!

Στον 2ο όμιλο τα πράγματα έχουν περιπλεχθεί σε μεγάλο βαθμό μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας Κυριακής και τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί προδικασμένο.

Σε ελαφρώς πιο πλεονεκτική θέση βρίσκεται ο Εθνικός Φιλιππιάδας, ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή 17/4 τον Πύρασο, που βρίσκεται δύο βαθμούς κάτω από τους “κυανόλευκους”. Με νίκη οι γηπεδούχοι παίρνουν βαθιά βαθμολογική ανάσα, σε αντίθετη περίπτωση συνεχίζεται ο…γρίφος για δυνατούς λύτες!

Δύσκολο το πρόγραμμα για τον Τύρναβο, που με 32 βαθμούς έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες. Τα εκτός έδρας ματς του προγράμματος είναι ιδιαίτερα δύσκολα και σίγουρα όλα θα εξαρτηθούν και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Η σπουδαία νίκη του Οικονόμου Τσαριτσάνης κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας, αναπτέρωσε τις ελπίδες των “πρασίνων” (ειδικά από τη στιγμή που παίρνει τρεις βαθμούς με τον Φωκικό και έχει το επόμενο εντός με τον υποβιβασμένο Οπούντιο) και κομβικά παιχνίδια είναι το μεθεπόμενο στον γειτονικό Τύρναβο αλλά και το τελευταίο εκτός με τη Νίκη Βόλου.

Τέλος, πολύ δύσκολα (όχι όμως ακατόρθωτα) είναι τα πράγματα για τον Δωτιέα Αγιάς, που αν κερδίσει εντός τα τρία ματς που έχει να δώσει στην Αγιά, τότε (με συνδυασμό αποτελεσμάτων βεβαίως) μπορεί να κάνει την ανατροπή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πέντε ομάδων στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές:

Εθνικός Φιλιππιάδας (34): Με Πύρασο (εντός), Αιγινιακό (εκτός), Πιερικό (εντός), Δωτιέα (εκτός)

Πύρασος (32): Με Φιλιππιάδα (εκτός), Οπούντιο (εντός), Τύρναβο (εντός), Φωκικό

Τύρναβος (32): Με Πύδνα (εκτός), Τσαριτσάνη (εντός), Πύρασο (εκτός), Αιγινιακό (εκτός)

Τσαριτσάνη (31): Με Οπούντιο (εντός), Τύρναβο (εκτός), Φωκικό, Νίκη Βόλου (εκτός)

Δωτιέας Αγιάς (30): Με Φαρκαδόνα (εκτός), Ρήγα Φεραίο (εντός), Καραϊσκάκη (εκτός), Φιλιππιάδα (εντός)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected