Τουρνουά Foot Tennis – Πιθανό το όριο συμμετοχών λόγω μεγάλης ζήτησης!

1411129752587_wps_44_LIVERPOOL_ENGLAND_SEPTEMBΗ διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Foot Tennis (Ποδοτένις) σε πανελλήνια εμβέλεια και συγκεκριμένα στην πόλη της Βέροιας, έχει φέρει πολλές συζητήσεις και όπως ήταν φυσιολογικό, έντονο ενδιαφέρον!

Οι επίσημες συμμετοχές είναι έξι μέχρι στιγμής (αυτές δηλαδή που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής) ωστόσο τα μηνύματα και οι επαφές ξεπερνούν τις προσδοκίες και αυτό φαίνεται πως θα αναγκάσει τους διοργανωτές να θέσουν όριο ομάδων, ώστε να υπάρξει άρτιος προγραμματισμός εντός των 10 ημερών που θα διαρκέσει το τουρνουά.

Επομένως, όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, προτείνουμε να το κάνουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να μην περιμένουν τη λήξη της διορίας (Μεγάλη Δευτέρα 25/5) καθώς είναι πιθανό να μείνουν εκτός της διοργάνωσης!

Nα θυμίσουμε πως το Τουρνουά θα διεξαχθεί στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, όπου θα διαμορφωθεί για τις ανάγκες της διοργάνωσης (δύο γήπεδα πλαστικού χλοοτάπητα διαστάσεων 8×4) και οι ομάδες που προέρχονται από περιοχές εκτός συγκεκριμένης εμβέλειες (20 χλμ και πάνω) θα αγωνιστούν συνεχόμενους αγώνες για να αποφεύγονται οι μετακινήσεις.

Που δηλώνω συμμετοχή

Στα τηλέφωνα 6973 714488, 6949 487631, 6978 774543 (όπου θα λάβετε και σχετικές λεπτομέρειες) ή στη σελίδα του Τουρνουά στο Facebook πατώντας ΕΔΩ, στέλνοντας μήνυμα αφού κάνετε like.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected