Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πλησιάζει η ώρα της φιέστας για τη Μπάγερν! (vid)

C811E106-499B-47F1-84E2-371F7AD4599CΗ Σάλκε περιόρισε την Μπάγερν στο πρώτο μέρος, όμως λίγα λεπτά στο ξεκίνημα της επανάληψης ήταν αρκετά στους Βαυαρούς για να καθαρίσουν (3-0).

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ξεπέρασε στην επανάληψη την όποια αντίσταση της Σάλκε και με παιχνίδι περισσότερο πέρασε στο +10 από την 2η, Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πέτυχε ακόμα δύο γκολ στο Allianz Arena και πλέον οι Βαυαροί μετρούν αντίστροφα για να σηκώσουν την 4η σερί σαλατιέρα. Το μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους πέρασε με την Σάλκε να είναι πολύ καλά οργανωμένη στο δικό της μισό και να περιμένει βαθιά την Μπάγερν, που δεν μπορούσε να δημιουργήσει άνετα τις προϋποθέσεις για γκολ. Στο 29′ ήταν η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων όταν ο Ραφίνια ανέβηκε από δεξιά και έκανε τη σέντρα, ο Λεβαντόφσκι πήρε την κεφαλιά και ο Φέρμαν το έβγαλε δύσκολα. Στο 31′ ο Μπενάτια πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Χούντελααρ πριν προλάβει να κάνει τη ζημιά στην κόντρα.

Στη συνέχεια όμως ο Λεβαντόφσκι πήρε το όπλο του, σημείωσε δύο γκολ και «καθάρισε» για τους Βαυαρούς.

Το ματς είχε πια κριθεί, 75.000 φίλοι της Μπάγερν Μονάχου στο Allianz Arena έβλεπαν την ομάδα τους να κάνει ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο και στο 73′ ήρθε ο Βιδάλ να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα μετά από ασίστ του Ριμπερί. Το 3-0 έμεινε ως το φινάλε, με τους Βαυαρούς να αποδεικνύουν (σε ένα ακόμα ματς) ότι δεν έχουν αντίπαλο στην Γερμανία.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected