Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αποφάσισε να μη χάσει…ΠΟΤΕ η Λέστερ!

leicester_0Μετά από ένα τρελό ματς στο οποίο ο διαιτητής Μος τα έκανε ελαφρώς μαντάρα, η Λέστερ κατάφερε στο τέλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι να πάρει τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Γουέστ Χαμ και πήγε τη διαφορά της από την Τότεναμ- που παίζει αύριο- στους 8 βαθμούς!

Την θέλει- είναι, πλέον, εμφανές: ο Θεός του ποδοσφαίρου έχει αποφασίσει προ πολλού να ποντάρει το μεγαλύτερο μέρος των οικονομιών του για την κατάκτηση της Premier League στη Λέστερ. Αποτέλεσμα αυτής του της επιλογής είναι να συμβαίνουν στα παιχνίδια των «Αλεπούδων» πράγματα που δεν μπορεί να τα εξηγήσει ούτε ο μεγαλύτερος αποκρυφιστής του κόσμου- όπως, για παράδειγμα, η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κoυγιατέ στο 2΄ του σημερινού ματς, που υπό… νορμάλ συνθήκες έπρεπε να καταλήξει στα δίχτυα.

Η ομάδα του Ρανιέρι, λοιπόν, αντιμετώπιζε σήμερα τη «φονεά» των γιγάντων Γουεστ Χαμ, η οποία ειδικά φέτος έχει εξειδικευτεί στο να σκαρώνει αγωνιστικές κηδείες περιωπής σε κάθε μεγάλη (σαν την… Λέστερ, πλέον) ομάδα του Νησιού.

Λίγο μετά το διπλό δοκάρι των «Σφυριών» και αφού η καρδιά του πρώην ομοσπονδιακού μας τεχνικού πήγε στην Κούλουρη και επέστρεψε, οι γηπεδούχοι άρχισαν να συνέρχονται και μετά από μια τεράστια χαμένη ευκαιρία του Χουτ στο 10΄, ο συνήθης ύποπτος, ο Τζέιμι Βάρντι, έβαλε στο 18΄ μπροστά στο σκορ την ομάδα του με ωραίο σουτ.

περισσότερο ρεπορτάζ και βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P