Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καβάλα – Καμπανιακός 2-0

IMG_3403-604x334Ο ΑΟΚ πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και εδραιώνεται πλέον στην 4η θέση.

Στο σημερινό παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερος (ειδικά στο β` μέρος) και είχε αρκετές ευκαιρίες εκτός από τα δυο γκολ. Ο Καμπανιακός έπαιξε ανοιχτά και  απείλησε κυρίως  στο πρώτο μέρος την εστία του Αθανασίου.

Στο 10` μετά από ωραία κάθετη πάσα του Παληγεώργου, ο Δουμάνης βρέθηε σε θέση τετ α τετ, ωστόσο δε μπόρεσε να προσπεράσει τον Κηπουρό, που του έκλεισε το οπτικό πεδίο. Στο 12` ο Τουμανίδης πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Μπάλιο, που ήταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ. Στο 20` πάσα του Μπάλιου, σουτ του Πάλλα από καλή θέση η μπάλα μόλις άουτ ενώ στο 29` μετά από πάσα του Μπαντάνη, το σουτ του Παππά μπλόκαρε ο Κηπουρός.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 42` με γυριστό του Λίτσκα, μετά από κεφαλιά πάσα του Πτηνόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55` η ατομική προσπάθεια του Δουμάνη κατέληξε σε πλασέ του ίδιου, που εξουδετέρωσε ο Κηπουρός. Στο 62` ο Παππάς πλάσαρε από πλάγια θέση αλλά απέκρουσε ο Κηπουρός ενώ στο 73` ο Μπρατσιάνι έκανε την παράλληλη σέντρα, το πλασέ όμως του Δουμάνη από κοντά κατέληξε άουτ.

Στο 76` από πάσα του Μπαντάνη, ο Μπρατσιάνι έφυγε μόνος του και με ιδανικό πλασέ, έγραψε το 2-0 “κλειδώνοντας” τη νίκη της ομάδας του.

Συνθέσεις

Καβάλα : Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος (85` Θωμαϊδης), Παππάς, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος (90` Μπλιός), Δουμάνης, Λίτσκας (70` Μπρατσιάνι).

Καμπανιακός: Κηπουρός, Κουντουράς (60`Κατσαρός),  Αλμπάνης, Δουρμούζης, Χρήστου (73` Φουρτζίου), Χατζόπουλος, Μπάλιος, Σαπανίδης, Πάλλας, Σταυρόπουλος, Προβατίδης (46` Βούζας).

με στοιχεία από το proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected